EXCLUSIV Antonia a ieșit pe stradă în cei mai mulați pantaloni. S-a transformat în “Miss Fitness”


    Antonia şi Alex Velea fac totul în «minim doi» şi nu au fiţe! Ea cară o plasă plină cu mâncare, iar el se chinuie cu un bax de apă minerală
Antonia şi Alex Velea fac totul în «minim doi» şi nu au fiţe! Ea cară o plasă plină cu mâncare, iar el se chinuie cu un bax de apă minerală

În urmă cu şase ani, şi-au părăsit partenerii, s-au cuplat şi s-au iubit în secret aproape un an. În 2014, au recunoscut totul când ea era deja însărcinată cu primul lor copil, Dominic, acum în vârstă de patru ani şi jumătate. A urmat Akim (2 ani). Până în zilele noastre, Antonia (30 de ani) şi Alex Velea (35 de ani) sunt o familie fericită, semn că tot efortul a meritat.

Mulţi au spus că iubirea lor este ca un foc de paie şi că relaţia se va destrăma la fel de rapid cum a început, însă iată că nimic nu pare să clatine legătura dintre Antonia şi Alex Velea. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe artişti ieşind împreună de la sala de sport şi apoi mergând, umăr la umăr, la magazinul din colţ, după apă şi mâncare. Fără fiţe, îmbrăcaţi sport şi sorbindu-se din priviri, Antonia şi Alex şi-au împărţit marfa după forţe.

Diva a dus sacoşa mai voluminoasă, dar mai uşoară, în timp ce musculosul a cărat ca pe un fulg un ditamai baxul de apă minerală plată. Oriunde merge, Antonia alege din obişnuinţă o ţinută care să-i pună în evidenţă formele perfecte.

Şi pentru că se simte extrem de bine în pielea ei, bruneta îşi permite să creeze ţinute interesante din haine sport de la firme de renume. Astfel, în ziua cu pricina, artista a ales o bluză neagră mulată dintr-un material special care te ajută să transpiri mai intens.

Au ieşit storşi de vlagă după mai multe ore de antrenament
Au ieşit storşi de vlagă după mai multe ore de antrenament

Când a ieşit de la sală, a înnodat-o deasupra sânilor. Însă buricul a rămas ascuns sub pantalonii negri mulaţi, cu talie înaltă. Pantofii sport înveselesc ţinuta datorită culorii fuxia. Pentru a-şi proteja ochii de lumina puternică, Antonia a ales din colecţia ei nişte ochelari fumurii uriaşi. În plus, ea a optat pentru o coafură mai practică, de şcolăriţă, cu două codiţe egale.

Şi-au făcut provizii pentru caniculă
Şi-au făcut provizii pentru caniculă

Şi Alex poartă tot haine sport de la mărci de top: un maieu negru larg cu câteva crestături, pantaloni gri sport foarte lejeri şi pantofi sport tot gri. Şapca artistului, la mare modă în SUA, are imprimat simbolul echipei de baseball profesionist New York Yankees din cartierul Bronx, New York.  Vedetele nu doar că se îmbracă la fel, ci au şi corpul la fel de tatuat. Alex rămâne însă lider la desene pe corp.

Antonia mai are nevoie de abdomene pentru a da jos burtica
Antonia mai are nevoie de abdomene pentru a da jos burtica

„Primul desen l-am făcut la 20 de ani, pe mâna dreaptă, şi a fost simbolul zodiei Leu. Apoi, pe aceeaşi mână, am făcut un portret, o semnătură şi o dată de naştere. De atunci tot adaug. Blocurile din oraşul natal (Craiova – n.r.), deasupra cărora se află un înger, pe piept am doi trandafiri făcuţi din bani. Cum sunt născut într-o zi de 13, am tatuat pe mână «13.31», data din urmă fiind a prietenului Cabron. Tot acolo e data de naştere a fiului meu mai mare, Dominic. Primul tatuaj color este cuvântul «vicios», la încheietura mâinii drepte. Tot acolo am cuvântul «ambiţie», cu litere de graffiti. Pe claviculă am mesajul «Ego sum qui sum» (Sunt cine sunt). Pe cealaltă parte a claviculei am un alt citat: «Pe asperas ad astra» (Pe căi grele către stele). Pe spate am: «Vita brevis, ars longa» (Viaţa-i scurtă, dar arta mea va dăinui), «Dumnezeu e cu mine», «Munceşte ca un sclav / Porunceşte ca un rege / Creează ca un zeu». Pe piept scrie «Trăiesc un vis». Pe mână mai am: «Domnul e lumina şi mântuirea mea / De cine să mă tem? / Domnul e sprijinitorul vieţii mele/ De cine să-mi fie frică?». Numele fiului meu, Dominic, e la baza gâtului, iar numele lui Akim pe sprânceană. Pe mâna stângă e chipul lui Smiley, prietenul meu, tot aici simbolul zodiei mele, Taur, pe deget zodia Berbec, a Antoniei. Pe coaste am un tatuaj cu Tutankhamon, iar pe gât o zeitate cu cap de pisică”, ne-a declarat solistul.

Recent, el şi-a tatuat şi chipul Mayei Rosaria (7 ani şi 11 luni), fiica Antoniei din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano.

Au doi băieți, dar ea încă nu e divorțată

Antonia părea fericită alături de italianul Vincenzo Castellano, tatăl Mayei Rosaria. Ajutorul familiei din Italia i-a permis artistei să-și continue cariera fără probleme, dar iată că în cale i-a ieșit Alex Velea și toată viața lor s-a schimbat.

Divorțul în stil italian s-a întins ani de zile, iar Antonia a pierdut custodia micuței. Însă relațiile au rămas bune, iar artista merge acum împreună cu Alex să o vadă pe Maya în Italia, unde micuța crește alături de familia tatălui ei. Antonia s-a consolat cu Alex și cu cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg