Exclusiv! Antonia, dezvăluiri despre Maya, divorţ şi botezul băieţilor: «Mă rog în fiecare zi să se termine»

Ultima actualizare:

  Maya se află de patru ani în Italia, la bunicii din partea tatălui, iar Antonia vine s-o vadă cât de des poate
Maya se află de patru ani în Italia, la bunicii din partea tatălui, iar Antonia vine s-o vadă cât de des poate

Antonia nu e doar una dintre cele mai sexy şi îndrăgite soliste de la noi. E şi mamă, şi iubită, şi supervedetă. Ne-am întâlnit cu ea zilele trecute la Virgin Radio, locul unde a fost invitată să deschidă un maraton de 24 de ore al DJ-ului Andrei Niculae. Ne-a povestit, în exclusivitate, ce planuri are pentru anul acesta, despre viaţa alături de Alex Velea şi de copiii lor, dar şi despre problemele nerezolvate din Italia.

Click!: Hello, Antonia, ce mai faci?  Vei împlini în aprilie 30 de ani...

Antonia: Sunt bine, mă pregătesc de primăvară, sper să nu mai vină frigul peste noi. Mă bucur că piesa „Matame” are succes şi e difuzată pe radio. Sperăm că următoarea piesă să fie la fel de plăcută. Mă simt bine, sper să mă menţin aşa cât pot eu, până la bătrâneţe. 

Cum de eşti aşa fresh mereu? Eşti mamă, iubită, solistă ... le faci pe toate şi nu ştim cum şi când ai timp...

Cred foarte mult în energii pozitive şi în iubire. Atât timp cât ai susţinere şi iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai... Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar ştiu că mă întorc acasă şi pot să vorbesc cu Alex, ne încurajăm unul pe altul, văd feţele copiilor şi îmi revin. 

Odată cu venirea celor 30 de ani crezi că se vor mai rezolva din  probleme? 

Îmi doresc asta, dar nu cred că are vreo legătură... Poate fi o vârstă care-mi poartă noroc şi sper să se rezolve anul acesta toate problemele cu Maya, fetiţa mea de 8 ani, dacă la asta te referi. Pentru că ar cam fi cazul, au trecut şase ani de când sunt în situaţia asta. 

Tu ştii de ce se tergiversează şi se lungeşte situaţia asta în care stai departe de copilul tău?

Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată. 

Care sunt următorii paşi pe care ar trebui să-i faceţi în procesul pentru fiica ta?

Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost, însă la ei nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo.

Din cauza problemelor pe care le ai, tu şi Alex nu vă puteţi căsători şi nici botezurile celor mici nu le-aţi făcut. Nu sunt probleme că Dominic (4 ani) şi Akim (2 ani) nu au acte?

O să le facem. Problema e că ei nu sunt trecuţi pe numele lui Alex din cauză că nu sunt divorţată încă. Şi trebuie să schimbăm numele lor de familie. Ei se numesc în acte Castellano. Şi, altă problemă, dacă vă vine să credeţi, nu putem pleca şi noi într-o vacanţă cu ei în afara ţării. Dar asta se va rezolva mai repede...

Dominic și Akim sunt cei doi băieţi ai lui Alex Velea, care poartă încă numele de Castellano
Dominic și Akim sunt cei doi băieţi ai lui Alex Velea, care poartă încă numele de Castellano

Ce fac Dominic şi Akim?

Cresc, merg amândoi la aceeaşi grădiniţă şi ne bucurăm pentru că Dominic îl ajută pe cel mic să fie mai relaxat că-l vede lângă el. S-a integrat şi Akim. Am avut şedinţă cu părinţii, am fost cu Alex. Mergem de fiecare dată. Îi spuneam zilele trecute că mă consider norocoasă că poate veni cu mine şi avem un program aşa flexibil. De multe ori doar mamele vin la şedinţe. Noi mergem împreună şi am auzit numai lucruri foarte bune despre amândoi şi suntem foarte mândri de ei. 

Sunt haioşi, i-am văzut pe reţelele sociale dansând…

Erau înainte de grădi… Asta-i rutina de dimineaţă la noi. Asta mă ţine fericită şi nu numai. Nu-mi permit să clachez, trebuie să stau mereu în priză pentru că-i văd pe ei şi mă ajută foarte mult. Mă consider norocoasă că fac ceea ce-mi place.

Ce îi place Mayei să facă în timpul liber?

Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează....         

Eşti conştientă că eşti cea mai iubită şi cea mai sexy femeie din România… 

Mulţumesc pentru compliment. Sper că e aşa, că sunt iubită. Îmi doresc să menţin imaginea asta şi să îi fac pe alţii fericiţi.

Ce urmează în cariera ta?

Am intrat în studioul de înregistrări, caut piese şi vreau să lansez un album, pentru că am doar unul şi e momentul pentru al doilea. 

Eşti iubită de televiziuni, dar şi de producători şi faci reclame...

Mă bucur că sunt aleasă. Acum sunt pe afişe pentru o reclamă la Volvo, îmi place maşina, o am. Momentan nu am carnet, am şofer. O să mi-l iau, dar nu am avut timp ca să mă concentrez să învăţ. 

A băgat divorţ de Vincenzo în 2013

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de cinci ani cu Alex Velea, însă solista nu a reuşit nici acum să se separe de italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. Ea a băgat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu