EXCLUSIV! Aşa arăta în copilărie Mădălina Ghenea, românca lui Di Caprio!


    Mădălina Ghenea (Foto: bucatarescu.ro)
Mădălina Ghenea (Foto: bucatarescu.ro)

O fată ambiţioasă, care a ştiut întotdeauna ce vrea să facă în viaţă. Mădălina Ghenea, românca care i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio a plecat din Slatina ca să devină star în Italia. Click! a stat de vorbă cu vecinii şi cu profesorii ei, care au cunoscut-o înainte să devină celebră.

Tânăra de 24 de ani era cunoscută în oraşul Slatina ca o fată după care majoritatea bărbaţilor cu bani suspinau. Frumoasă, corp de invidiat şi cuminţică, aşa şi-o amintesc profesorii şi vecinii.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Profesoara de balet a Mădălinei Ghenea mai păstrează şi acum legătura cu fotomodelul. "Noi avem o relaţie specială, ea a fost eleva mea la balet. Îmi aduc aminte că avea 10 ani pe atunci şi mi-am dat seama imediat că vrea să facă ceva cu viaţa ei. Era ambiţioasă şi talentată", a spus Maria Săvescu, profesoara Mădălinei.

Frumoasa olteancă a plecat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. „A venit în ţară, a dat bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte", a mai spus Maria Săvescu.

Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat "mama natură" cu ajutorul bisturiului. Sursele apropiate frumoasei brunete ne-au spus că în ultimii ani Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, asta după câteva vizite la medicul estetician.

«Luna trecută a fost aici»

Mădălina Ghenea a locuit până acum 10 ani într-un apartament cu trei camere din Slatina la etajul trei al blocului 26.Vecinii susţin că tânăra a fost o fată cuminte care şi-a văzut de treaba ei.

Los Angeles. Aici ar putea sta cu DiCaprio

simeon stalpnicul png

„Eu nu am văzut-o niciodată cu un băiat. Mulţi îşi doreau o relaţie cu ea, dar îi refuza. Acum o lună a venit aici la noi ca să îşi vadă mama. A păstrat o relaţie bună cu familia ei", a spus Mina Şerbănescu, în vârstă de 80 de ani.

Surprinşi după o noapte fierbinte

Mădălina Ghenea şi Leonardo DiCaprio au fost surprinşi recent de paparazzi pe terasa apartamentului actorului american. Cei doi se aflau în Australia, la filmări, şi păreau să-şi revină cu greu după o noapte „agitată". Românca şi starul american au fost văzuţi în mai multe rânduri, în compania unor amici.

cub vali vijelie png
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg