EXCLUSIV Așa arată Inna când nu e divă: fără machiaj și fără haine de lux


    Așa arată Inna fără machiaj. În timpul liber, solista preferă naturalețeafotografii: Mihai Ionescu
Așa arată Inna fără machiaj. În timpul liber, solista preferă naturalețeafotografii: Mihai Ionescu

Haine extravagante, în tendințe, coafuri spectaculoase, machiaj strident sau, dimpotrivă, acel machiaj “invizibil”, dar care te face strălucitoare. Acesta este arsenalul Innei, solista din România cu cea mai spectaculoasă ascensiune internațională. Click! ți-o arată pe Inna așa cum nu o vezi zilnic: în cotidianul ei, în care, din fericire, naturalețea primează. O recunoașteți pe Inna fără machiaj? Vă place de Inna în afara reflectoarelor?

La 32 de ani, Inna a bătut toare recordurile pentru un artist român. În mai 2019  a atins 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați. Până în prezent a susținut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2,6 milioane, pe Instagram. Recent, solista a scos pe piață un album compus integral de ea, în limba spaniolă, pe care l-a lansat oficial și în România.

Cum arată Inna nemachiată, în viața de zi cu zi

Dar cum e Inna în afara scenei? Atunci când se arată în fața prietenilor, nu în fața miliardelor de fani? Acest lucru l-au surprins fotoreporterii Click!, iar imaginile ne confirmă că una e viața de artist, alta e realitatea. Inna nu a uitat de unde a plecat, din micuța stațiune de pe Litoral Neptun, unde locuia, alături de părinți, într-un apartament cu două camere. Relaxată, complet nemachiată, cu o șapcă neagră care îi încadra frumos chipul și cu un maiou simplu, Inna a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la masă, cu o prietenă. Fetele erau la terasa unui restaurant cochet, cu specific italian, situat în sectorul 1 al Capitalei. Imaginile au fost realizate înainte de lansarea de pe 4 iunie, din București, atunci când albumul “YO” a fost prezentat și publicului din România.

În pozele surprinse de fotoreporterii Click!, cu Inna la masa, însoțită de o prietenă, ne-au atras atenția câteva detalii: solista nu avea deloc machiaj, nu și-a acoperit alunițele, nu avea o manichiură extravagantă, nu purta cercei, ci doar câteva brățări aurii. A mâncat relaxată, a râs, a gesticulat, fără să aibă un comportament studiat, pe care multe vedete îl au de fiecare data când ies în public.

La lansarea de pe 4 iunie, care a avut loc în mall Băneasa, am întâlnit însă o altă Inna, desprinsă parcă din revistele de modă. Dacă în pozele Click! doar șapca Gucci, de 300 de euro, ne amintea că Inna învârte banii cu lopata și își poate permite orice, în pozele de la lansare toată ținuta, machiajul și coafura ne indicau că miniona artistă este o adevărată divă. Și nu mai vorbim de atitudinea din videoclipul piesei Iguana, unde Inna este extrem de senzuală.

Inna a lansat albumul “YO”, compus integral în limba spaniolă

Pe 4 iunie, INNA a lansat oficial albumul ”YO”, primul album compus integral de artistă în limba spaniolă, printr-un eveniment la sala Epika din Grand Cinema & More, unde a prezentat celor invitați un video cu reușitele ei de până acum, dar și noua etapă din călătoria ei: videoclipurile celor 11 piese. Artista, vizibil emoționată, a urcat pe scenă, în aplauzele celor prezenți, să le spună câteva cuvinte și să se bucure împreună de acest moment important din cariera ei. ”Trăiesc cel mai frumos moment din viața mea, mă bucur de tot ce mi se întâmplă și sunt fericită! Am muncit mult pentru acest album cu David Ciente, producătorul cu care am lucrat toate aceste piese, cu NGM Creative pentru videoclipuri și cu un nou partener de drum - ROC Nation, pe lângă Global Records, casa mea de discuri”, a spus INNA.

Citește și:

Managerul care a făcut-o celebră pe Inna, dezvăluiri despre artistă. Lucrează de 11 ani împreună

Inna, ajutată de mamă în carieră: «Nu eram deloc pregătită»

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg