EXCLUSIV «Bănică ne-a anunţat în Bulgaria că s-a însurat!»


  Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit după 6 ani de relație
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit după 6 ani de relație

Ştefan Bănică (49 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, însă invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teamă ca nu cumva vreun mesean, mai guraliv din fire, să îi dea de gol.

Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1) a reintrat în rândul bărbaţilor însuraţi, căsătorindu-se civil, luna trecută, cu Lavinia Pârva. Ştefan a dorit să marcheze şi pe plan artistic acest eveniment, aşa că vineri a lansat, în prezenţa soţiei, piesa cu subînţeles ”Ea mi-a pus cătuşe”.


  Petrecerea a fost la un restaurant de lângă Castelul reginei Maria
Petrecerea a fost la un restaurant de lângă Castelul reginei Maria

Bănică şi-a dorit discreţie maximă, şi, după cununia civilă de luna trecută, el şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că-şi serbează ziua de naştere în avans (n.r- pe 16 octombrie el împlineşte 50 de ani). Despre această petrecere, desfăşurată la un restaurant de la malul mării, ne-a povestit chiar unul dintre invitaţi: ”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”.

Dar şi cu Andreea Marin, cea de-a doua soţie a sa, Ştefan a procedat cam după acelaşi tipar, ei oficializându-şi relaţia în 2006, în America, în oraşul Clark, la 44 km de New York. Bănică a luat această decizie, de a se căsători peste graniţă, după ce prima lui nevastă, Mihaela Rădulescu, a oferit presei o poză de la cununia civilă din Bucureşti, gest care l-ar fi deranjat enorm.

Lavinia, de la amantă în 2011, la nevastă în 2017


  Lavinia și Ștefan au fost dați în vileag de Click!
Lavinia și Ștefan au fost dați în vileag de Click!

Ştefan s-a îndrăgostit de Lavinia încă de pe vremea când locuia cu Andreea Marin, relaţia lor clandestină fiind dezvăluită în 2011 de fotoreporterii Click! care au surprins-o pe focoasa Lavinia intrând în blocul în care el deţinea un alt apartament. Abia în 2013, la doi ani de la publicarea imaginilor compromiţătoare, Ştefan Bănică şi Andreea Marin aveau să anunţe divorţul. La numai câteva luni de la separare, ”Zâna” s-a afişat la braţul turcului Tuncay Ozturk, iar el, alături de Lavinia. 

Le-a dedicat câte o piesă fiecărei soţii

simeon stalpnicul png

Dragostea este o bună sursă de inspiraţie pentru Ştefan. Laviniei i-a dedicat recent piesa ”Ea mi-a pus cătuşe”, în care solistul recunoaşte că s-a predat în faţa dragostei: ”Ea mi-a pus cătuşele/ Inima mi-a furat, fără glas m-a lăsat”.

Mihaelei Rădulescu, de care a divorţat în 1999, după o căsnicie de 5 ani, i-a compus piesa ”Bubulina”, cu versuri amuzante :”Bubulina, gospodina/ Îţi găteşte până când cade lumina/, N-are pace, până nu îţi face ce-ţi place”.

Iar pe Andreea Marin, cu care are o fiică, pe Violeta (10 ani), Ştefan a invitat-o la filmările clipului ”Te iubesc, femeie”, în care îi declara dragostea: ”O vreau aşa cum este ea/ Sunt norocos că e a mea”. Bănică a mai bifat însă o relaţie, cu Camelia Constantinescu, cu care are un fiu, pe Radu Ştefan (14 ani).

manuta victor dorobantu Wednesday jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
Anamaria Prodan
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg