EXCLUSIV Benone Sinulescu a fost externat. Impresarul Ionuț Pavel: ”Se cam spală pe mâini după câte văd”

Ultima actualizare:

    Benone Sinulescu, alături de Impresarul Ionuț Pavelfoto: Facebook
Benone Sinulescu, alături de Impresarul Ionuț Pavelfoto: Facebook

Benone Sinulescu (84 de ani) a fost externat joi, 22 iulie, din Spitalul Județean Arad. Artistul a fost internat timp de două săptămâni la Urgență, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția sa, Elena.

Benone Sinulescu a fost internat în 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad și a fost supus mai multor seturi de analize medicale, în toată această perioadă. După ce a căzut inconștient în casă, artistul a fost dus de către soția sa, Leni, la un centru de îngrijiri paleative. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a alertat însă opinia publică, invocând faptul că starea maestrului se înrăutățise, acesta fiind transferat ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Arad.

După două săptămâni de îngrijire, medicii Spitalului Județean din Arad au decis să-l externeze pe artist, deși la un moment dat se pusese problema unei intervenții chirugicale. Impresarul Ionuț Pavel a dezvăluit că însuși Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă aceasta a refuzat categoric. Impresarul Ionuț Pavel s-a arătat uimit de decizia medicilor din Spitalul Județean Arad de a-l externa după doar două săptămâni pe maestru. “Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!


    Benone și Elena SinulescuFoto: arhivă personală
Benone și Elena SinulescuFoto: arhivă personală

Profesor Anton Hadăr: „Fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină internat”

Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui Benone Sinulescu, a declarat că soţia acestuia ar fi dorit ca medicii de la Arad să-l mai ţină internat. “Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr, pentru România TV. Benone Sinulescu suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are grave probleme cu inima.

Citește și:

Noi detalii de la medici despre starea lui Benone Sinulescu! «Are mai multe afecțiuni»

Soția lui Benone, primele explicații legate de starea artistului: „Fostul impresar a răspândit informații false”

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu