EXCLUSIV Bogdan Vlădău se pregăteşte să schimbe scutece! Ce veste i-a dat iubita

image
Gina şi Bogdan se îndreaptă serios să-şi întemeieze o familiefoto: arhiva personală

S-au dus vremurile în care Bogdan Vlădău (35 de ani) îşi permitea să învârte femeile pe degete. Fostul "Burlac" s-a aşezat la casa lui şi are planuri să-şi întemeieze rapid o familie. El şi iubita, modelul Gina Chirilă (20 de ani), îşi doresc să devină părinţi şi au început să lucreze serios ca planul lor să devină realitate.

Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă sunt împreună de aproape un an, dar relaţia lor a avansat atât de repede încât au impresia că se cunosc de o viaţă. Cei doi nu vor să mai piardă timpul, aşa că au discutat serios să aibă un copil. De când s-a întors din China, unde a stat două luni la şedinţe foto, Gina se gândeşte să devină mamă. Deşi este ea însăşi un copil, tânăra a mărturisit pentru Click! că este pregătită să aibă un bebeluş. Gina Chirilă a povestit cum arată relaţia ei cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România.

Click!: Înaintea lui Bogdan, te-au mai surprins fotoreporterii la braţul altui domn?

Gina Chirilă:  Nu, relaţiile mele din urmă nu au fost mediatizate. Este prima mea relaţie cu o persoană publică. Pot spune că sunt foarte liniştită pe plan sentimental, fiind într-o relaţie stabilă.

Click!: Cum a început povestea voastră? Cum ai descrie relaţia dintre voi?

G.C.: Relaţia a început acum ceva timp, la un eveniment monden unde ne-am văzut prima dată şi ne-am plăcut. Au urmat câteva întâlniri după care am totul a început să devină serios. Povestea noastră se bazează în primul rând pe respect, iubire şi un amănunt foarte importat este că nici unul dintre noi nu se simte constrâns.

image
Bogdan Vlădău nu mai are ochi pentru nimeni de când formează un cuplu cu Gina

Click!: Pe când nunta? Aţi făcut planuri pe termen lung?

G.C.: Având în vedere că ne-am mutat împreună bineînţeles că am vorbit despre planuri pe termen lung, însă nunta din perspectiva mea va veni mai târziu, va veni de la sine, mai ales dacă o să apară şi un copil.

Click!: Te vezi mămică? Ce spune Bogdan despre această perspectivă?

G.C.: M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta. Sunt tânără, o să mă menţin în formă şi îmi voi relua activitatea ca model. Meseria nu mă împiedică să devin mamă. 

Click!: De când lucrezi şi cum a început totul?

G.C.: Sunt model de la vârsta de 16 ani, însă mi-am canalizat atenţia serios asupra acestui domeniu de la 18 ani când am început colaborarea cu agenţia Mandarina Models, cu care lucrez foarte bine atât în ţară, cât şi în Asia, în viitor şi în Europa.

Click!: Ţi-ar fi plăcut să urmezi o altă carieră? Ce pasiuni ai?

G.C.: Pe lângă acest domeniu, modellingul, eu studiez psihologia. Pot spune chiar că este una din pasiunile şi dorinţele mele de a cunoaşte cât mai bine firea umană. Câteodată în călaăoriile lungi ca model, psihologia mă ajută foarte mult, cunoscând culturi diferite, personalităţi diferite.

image
Gina Chirilă este un model foarte apreciat

Click!: care e proiectul pe care l-ai bifat şi consideri că reprezintă cartea ta de vizită?

G.C.: Aş putea să vorbesc despre mai multe proiecte importante din viaţa mea de model, dar şi de viitor psiholog. Ca model am avut campanii pentru Lashez, Lee Cooper, Kenvelo, Cristina Săvulescu, Cathias Edeline, Atelier Atu, Murmur, precum si contractul în Guangzhou, care a durat 2 luni, fiind un succes pe plan profesional. Tot pe acest plan am câştigat un premiu oferit de revista FHM, unde au organizat un top al celor mai frumoase femei. În ceea ce priveşte cariera mea de viitor psiholog, am participat la conferinţe de psihoterapie, am avut diferite proiecte, iar anul acesta o sa încep să fac practică.

Click!: Ai avut vreodată probleme cu greutatea? Te înfometezi înainte de shooting-uri?

C.G.: Slavă domnului nu am avut niciodată probleme cu greutatea şi nici nu se pune problema să mă înfometez.

Click!: Ce faci ca să te menţii în formă?

G.C.: Nu pot să spun că am o dietă strictă şi nu pot să mă răsfăţ câteodată. Din punctual meu de vedere sportul este cel mai important pentru a te menţine în formă, urmat de alimente sănătoase. Îmi plac foarte mult fructele, mai ales mango.

Click!: Cât timp liber îţi rămâne dintr-o zi? Încă mai studiezi?

G.C. În timpul săptămânii programul meu este foarte încărcat, pentru că încerc să îmbin facultatea cu şedinţele foto, cu job-urile, precum şi cu ce mai am acasă de făcut. În concluzie nu prea am timp liber în timpul săptămânii, în weekend mă relaxez. Da, încă mai studiez. Sunt studentă la Psihologie.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg