EXCLUSIV Brigitte și Pastramă, probleme în afaceri: pandemia le-a închis șaormeria. Ieri, sute de clienți, azi, imagini dezolante

Ultima actualizare:
Cei doi soţi, o echipă în bucătărie
Cei doi soţi, o echipă în bucătărie

Pandemia a închis afacerea cu șaorma deținută de Brigitte și Florin Pastramă. De câteva luni bune au scos-o la vânzare pe un preț de 57.000 de euro, însă iată că nici acum nu au reușit o tranzacție. S-a așternut praful pe geamuri, pe mese, și probabil vor mai aștepta mult de acum încolo până vor găsi un client. Se pare că nici zona nu i-a ajutat prea mult.

În primăvara acestui an, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, și-au deschis o afacere în domeniul fast-food-ului. Mai precis, o șaormerie cu de toate, în zona Fundeni a Capitalei. A funcționat o vreme, oamenii au cumpărat șaorma și pleșcavița de la celebra vedetă, însă venirea pandemiei le-a cam tăiat avântul. Vânzările au scăzut, datorile au crescut, motiv pentru care business-ul a fost scos la vânzare după nici patru luni de la deschidere.


    Pe vremuri era plin de cliențifoto: Click!
Pe vremuri era plin de cliențifoto: Click!

"Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, așa suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX la începutul verii.

Așa arată acum șaormeria lui Brigitte. Are obloanele trase și își așteaptă un cumpărător
Așa arată acum șaormeria lui Brigitte. Are obloanele trase și își așteaptă un cumpărător

Iată că au trecut luni bune de atunci, iar Brigitte nu a reușit să facă tranzacția mult dorită. Cu siguranță prețul prea mare, și anume 57.000 de euro, îi sperie pe doritori, având în vedere că este echivalentul unui apartament cu două camere. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins imagini dezolante cu shaormeria lui Brigitte pusă pe butuci de pandemie. Prin geamurile prăfuite se pot vedea mesele și celelalte utilaje care funcționau cândva. Acum, sunt doar "muzeu". 

Pe vremuri era plin de clienți
Pe vremuri era plin de clienți

Când funcționa, Brigitte și Florin munceau de la ora 10 până la ora 23, cot la cot cu angajații. Vindeau sute de shaorme și de pleșcavițe pe zi, le mergea bine, însă ghinionul a făcut să nu reziste în pandemie deloc. 

Citește și:

EXCLUSIV Șaorma cu de toate. Brigitte și Florin Pastramă s-au încins la șaormerie. Atingeri senzuale lângă rotisor

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg