EXCLUSIV Cătălin Măruţă, Andra și copilul, tabloul fericirii

image
Aflați în Mamaia pentru un weekend, Andra și Cătălin Măruță s-au distrat pe cinste împreună cu băiețelul lor, DavidFoto: Mihai Ionescu

Cătălin Măruţă n-a intrat în vacanţă, dar profită de fiecare weekend pentru a petrece clipe de neuitat împreună cu soţia sa, Andra, şi cu copilul lor de 3 ani, David. Sâmbătă, cei trei erau la malul mării şi alcătuiau tabloul perfect. Iar solista era foarte drăgăstoasă cu Măruţă.

Cătălin Măruţă (36 de ani) şi soţia lui, Andra (27 de ani) au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în Mamaia, pe plajă, împreună cu băieţelul lor. Cel mic se află de mai bine de o săptămână la mare, unde e cazat la un hotel, împreună cu mama prezentatorului de la PRO TV şi cu bona. Măruţă şi Andra sunt încă ocupaţi, aşa că-şi permit doar să facă vizite scurte pe Litoral ca să-şi vadă odrasla.

image
Micuțul a vrut neapărat să urce pe skijet și tatăl său i-a împlinit dorința

Sâmbătă, ei au fost surprinşi în vreme ce se distrau pe plajă. „Călare” pe un skijet, cei trei făceau poze şi se distrau. Andra îl alinta pe Măruţă şi-l pupa de zor, iar el era foarte grijuliu cu băieţelul lor. „Puştiul şi-a dorit să vadă cum e pe motor. Motorul nu era pornit, doar am făcut poze”, a declarat Măruţă, pentru Click!

image
Micuțul a vrut neapărat să urce pe skijet și tatăl său i-a împlinit dorința

Ieri, Andra şi Cătălin au revenit în Capitală, dar David mai rămâne pe Litoral cel puţin încă o săptămână. În august, când emisiunea lui Măruţă de la PRO TV intră în vacanţă şi după nunta lui Pepe, familia prezentatorului tv va pleca în Tenerife.

Vor pleca în vacanță, în Tenerife

„Nu ştim însă când vom pleca, mai avem treabă până atunci, ştiu doar că vrem în Tenerife”, a mai spus Măruţă.

Îşi învaţă copilul cu adrenalina

image

În luna noiembrie a anului trecut, Cătălin Măruţă l-a plimbat cu tractorul pe copilul fostului premier, Petre Roman, cu ocazia aniversării zilei de naştere a micuţului. Următoarea zi, de supărare că nu a fost şi el plimbat, David, fiul lui Măruţă, a fost și el răsplătit cu o plimbare cu tractorul, înainte să fie dus la grădiniţă. Întâmplarea a avut, însă, un final nefericit. Reclamat de un vecin, Măruță a fost anchetat de poliție pentru că ar fi condus vehiculul fără permis.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Simona Radiș foto: Facebook Federatia Romana De Canotaj
Aleksandr Lukasenko si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg