Exclusiv! Ce mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică!

image
Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Lavinia Pârva are forme vizibile

Pentru prima dată în ipostaza de viitoare mămică, Lavinia Pârva este extrem de activă. Soţia lui Ştefan Bănică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are deloc stare! Merge la studioul de înregistrări, vizitează saloanele de înfrumuseţare şi face cumpărături la mall cu prietena ei. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu burtica ei!

Ştefan Bănică (51 de ani) şi Lavinia Pârva (34 de ani) formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar în urmă cu doi ani, aceștia s-au căsătorit. Iată că rodul iubirii lor a apărut abia acum, bineînţeles, după o periodă bună de bătut pe la uşile medicilor şi vizite dese pe la clinicile de fertilizare.

image
Lavinia a fost surprinsă în oraș alături de o prietenăFoto: Click!

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”,  a anunţat Ştefan Bănică, pe data de 15 decembrie, cu ocazia ultimului său concert de Crăciun la Sala Palatului, dar şi a aniversării fiicei Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. Iată că burtica Laviniei a prins contur şi se pare că ar fi însărcinată în luna a cincea. Artista ar trebui să nască la începutul verii, aşa că profită de faptul că se poate mişca şi este extrem de activă.

image
Lavinia Pârva este o graviduță foarte activăFoto: Click!

În plus, are o sarcină extrem de uşoară, iar acest lucru ni l-a spus în exclusivitate chiar Lavinia Pârva, din studioul de înregistrări. ”Mă simt foarte bine, nu am greţuri. Acum mă aflu la studio”, a spus artista pentru Click! Iată că situaţia îi permite să îşi desfăşoare activitatea muzicală, să meargă la salon, dar şi să iasă la o sesiune de shopping cu prietenele sale, aşa cum au surprins-o fotoreporterii Click! joi după-amiază, prin Capitală.

image
Lavinia a fost surprinsă în oraș alături de o prietenă

Îmbrăcată în haine foarte largi, burtica artistei se observă cu greutate, însă corpul ei a suferit modificări vizibile, normale pentru o graviduţă. A luat câteva kilograme în plus, iar şoldurile au devenit mai proeminente. Lavinia a petrecut aproape o oră în mall şi şi-a cumpărat câteva parfumuri. După ce a terminat cumpărăturile, celebra brunetă s-a îndreptat spre casă.

Ștefan Bănică mai are doi copii din relații anterioare

image
Lavinia Pârva este o graviduță foarte activă

Este cunoscut faptul că Ștefan Bănică s-a iubit cu câteva dintre cele mai frumoase femei ale României: Mihaela Rădulescu şi Cristina Țopescu, însă pe ele nu le-a făcut mame. Primul copil i s-a născut în urmă cu 15 ani, iar pe atunci avea o relație cu Camelia Constantinescu. Radu Ștefan este un copil extrem de talentat și se pare că îi calcă pe urme în ceea ce privește actoria. A bifat a treia căsătorie cu Andreea Marin, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani, Violeta. Cei doi au anunțat divorțul în ianuarie 2013.   

image
Lavinia Pârva s-a răsfățat într-un magazin de cosmetice
bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg