EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la botezul Elenei Udrea. Nașa Dana Budeanu, ținută impecabilă în biserică


    Dana Budeanu a purtat un costum elegantfoto: BLITZ
Dana Budeanu a purtat un costum elegantfoto: BLITZ

20 septembrie va rămâne o zi importantă în memoria Elenei Udrea. În primul rând, fiica ei, Eva Maria, a împlinit un anișor, prilej cu care a fost și botezată, ceremonia având loc la Mănăstirea Cașin din București. Emoționată, mămica a oferit declarații în fața bisericii, însă fotoreporterii Click! au reușit să surprindă și ceea ce s-a petrecut înăuntru.

Fostul ministru Elena Udrea (45 de ani) și partenerul ei de viață, afaceristul Adrian Alexandrov (32 de ani), au botezat-o vineri, 20 septembrie 2019, pe fetița lor, Eva Maria, în ziua în care micuța a împlinit un anișor. Ceremonia a început în jurul orei 14.30, iar biserica arăta precum o seră de lux. Aranjamentele florale erau spectaculoase, iar florile albe dădeau o notă elegantă. Tot în alb s-au îmbrăcat și personajele principale, mămica Elena Udrea și micuța Eva Maria. Tăticul Adrian Alexandrov a fost eclipsat de fetele lui, dar probabil se aștepta la asta. A fost și el elegant, la patru ace. Surpriza o reprezintă însă prezența Danei Budeanu, creatoarea de modă fiind cea care s-a ocupat de ținutele purtate de Elena Udrea și de Eva Maria în timpul ceremoniei de botez. Designerul Dana Budeanu, care realizează rubrica "Verdictul Danei", în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de la PRO TV, a fost una dintre nașele micuței, alături de încă un cuplu apropiat Elenei Udrea. Dana Budeanu a purtat un costum alb, cu pantalon evazat, și sacou scurt în față și mai lung în spate. După ceremonie, invitații au fost așteptați la un restaurant select din zona Herăstrău.

Iată ce a declarat Elena Udrea înainte și după botez!

„E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o, fix acum un an, la ora 14.00 după-amiază, ora României. Sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, că nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu ştiu dacă acceptă să intre în cristelniţă, o să vedem”, a spus Elena Udrea înainte să intre în biserică.

"Rochița roz este creată de Cătălin Botezatu"

La ieșirea din biserică, Udrea și iubitul ei au mărturisit că au fost foarte emoționați. ”Rochița ei (cea pe care a îmbrăcat-o după creștinare) este de la Cătălin Botezatu. Îmi doresc din tot sufletul ca toată viața ei să trăiască în voia lui Dumnezeu. Să fie înconjurată de iubire și la rândul ei să ofere iubire”, a spus Udrea la ieșirea din biserică.  ”Am fost emoționați. Nu a fost ușor în momentul în care a băgat –o în cristelniță”, a spus Alexandrov.

"Sunt sigură că va alege Biblia de pe tăviță"

"Îi rupem turta mai târziu, îi cântăm ”La mulți ani”. Sunt sigură că va alege Biblia… și un microfon! Uitați că deja l-a luat. (moment în care micuța a pus mâna pe unul de-al reporterilor-n.r.). Ce facem, mami? Să știți că pupă icoanele în biserică cu mare bucurie”, a mai spus Udrea. Întrebată dacă se va face politician și dacă va dori ca micuța să trăiască în străinătate sau în România, blonda a spus: ”Poate reușește ea unde am pierdut eu acum cinci ani. Da, să rămână acasă. Eu am promis că o aduc aici, încă de când era în burtică. Am sperat până în ultima clipă că acest botez va avea loc aici și Dumnezeu ne-a ajutat și s-a întâmplat”, a mai declarat Udrea.

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif