EXCLUSIV Ce planuri are Mihai Albu cu afacerea cu pantofi. Fosta soţie va fi şocată

Ultima actualizare:
Fetiţa a reuşit să-şi creeze deja propriul stil, ajutată de tatăl ei
Fetiţa a reuşit să-şi creeze deja propriul stil, ajutată de tatăl ei

Căsnicia dintre Iulia (37 de ani) şi Mihai Albu (55 de ani) a rezistat doar opt ani, însă fiica lor, Mikaela (9 ani şi jumătate), va moşteni toată munca de o viaţă a tatălui ei. Click! l-a vizitat pe renumitul designer de pantofi la atelierul unde produce adevărate „bijuterii” pentru picioare. În pantofi „Mihai Albu” au apărut de-a lungul anilor vedete ca Madonna şi Victoria Beckham.

Iulia şi Mihai Albu au trecut peste neînţelegeri şi o cresc în armonie pe Mikaela, singura lor fiică. Chiar dacă e vânat de domnişoare, designerul preferă să rămână unul dintre cei mai de succes afacerişti de pe piaţă şi să-şi petreacă timpul liber cu fetiţa lui. Pentru că Mikaelei vrea să-i încredinţeze totul când se va retrage.

Pantofii „Mihai Albu” se vând cu preţuri între 300 de lei şi 1.000 de euro
Pantofii „Mihai Albu” se vând cu preţuri între 300 de lei şi 1.000 de euro

„Tot ce am creat a apărut din pasiune, dar şi pentru un câştig suplimentar. Încă din regimul celălalt (din comunism – n.r.), de când eram student la Arhitectură, am cochetat cu această latură artistică. Ideea de modele îndrăzneţe a venit mai târziu. Am colaborat cu mai toate vedetele internaţionale care au apelat la serviciile mele. Katy Perry, Lady Gaga, Madonna şi Victoria Beckham au purtat creaţiile mele în şedinţele lor foto, pe covorul roşu şi în videoclipuri”, ne-a spus Mihai Albu.

El ne-a povestit şi despre pasiunile Mikaelei: „Fiica mea va alege ce meserie va dori. Ne are exemple şi pe mine, şi pe mama ei, care suntem implicaţi în lumea modei. Dacă îi va plăcea, cu siguranţă amândoi o vom sprijini. Cu mine învaţă să deseneze pantofi, alegem materiale, tot felul de lucrări, dar totul la nivelul ei. Văd că îi face plăcere să coloreze, să deseneze şi are deja stilul. E destul de perseverentă. Afacerea mea îi va rămâne bineînţeles fetei pentru că ea e succesorul meu şi tot ce am eu va ajunge la ea. Mi-ar plăcea să aibă drag să ducă frâiele mai departe şi să activeze chiar în locul meu. Dacă nu va lucra în design, probabil va colabora cu alţi designeri şi probabil va duce numele meu mai departe. Nu este o afacere extrem de mare, este o afacere din pasiune. Sunt perioade mai bune şi mai rele”.


    Pantofii „Mihai Albu” se vând cu preţuri între 300 de lei şi 1.000 de euro
Pantofii „Mihai Albu” se vând cu preţuri între 300 de lei şi 1.000 de euro

Totodată, creatorul de pantofi şi-a amintit cu drag de „Mama Zina” care s-a stins din viaţă la finalul săptămânii trecute: „Am fost foarte apropiaţi cât a evoluat dânsa pe podium. S-a comportat ca o adevărată mamă. Pot să îi zic «mamă», mai ales că pe mama o cheamă tot Zina. Ultima discuţie cu ea a fost acum ceva ani. Era optimistă pe atunci, chiar am simţit că ar fi vrut să mai participe la defilările mele. În 10 ani de colaborare, am avut 20 de prezentări împreună”.

Iulia şi Mihai Albu au ajuns la tribunal pentru Mikaela

Au trecut şase ani de când Iulia şi Mihai Albu au decis să-şi separe drumurile în viaţă. Pe 28 martie 2013, ei au divorţat în câteva minute, la notar.

Astfel, singurul lucru care îi mai leagă e fetiţa lor, Mikaela, dar şi numele de familie pe care ea l-a păstrat. Însă pentru programul fetiţei au apelat la judecători şi le respectă decizia.

„Fosta soţie are o atitudine mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea. Comunicăm foarte rar. Vorbim doar despre copil. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorţ. Nu ne mai înţelegeam. Au intervenit discuţii. Nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relaţia dintre noi nu a mai funcţionat. La divorţ, numele a fost parte din negociere. Şi-a construit întreaga carieră pe numele acesta şi mi se pare normal să-l păstreze”, a spus Mihai la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net