EXCLUSIV Ce spune Bianca despre revenirea ca asistentă la "Un show păcătos". Capatos se chinuia de jumătate de an să scape de Ana şi Loredana

image
Bianca Drăguşanu a renunţat şi ea tot din dragoste la postul de asistentă tvFoto: Arhivă personală

Dan Capatos a refăcut, în noul sezon, doar pe jumătate echipa de asistente a emisiunii a cărei gazdă este. După întoarcerea Danielei Crudu s-a vorbit din ce în ce mai des de o posibilă revenire a Biancăi Drăguşanu pe scaunul lăsat liber în urmă cu trei ani şi jumătate. Click! a aflat că fosta doamnă Slav a primit şi ea oferte din partea foştilor ei şefi, le-a analizat la rece şi încă o mai face.

Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu formau cel mai fierbinte cuplu de asistente pe vremea când apăreau împreună la "Un show păcătos". Cele două încingeau minţile bărbaţilor doar cu simpla lor prezenţă. Dacă mai punem la socoteală şi gesturile uşor erotice pe care tinerele le făceau, este clar pentru toată lumea de ce Dan Capatos le-ar vrea înapoi "la pachet".

simeon stalpnicul png
Bianca şi Daniela au rămas bune prieteneFoto: arhiva personală

Cum pe brunetă a reuşit să o coopteze în echipă, lucrurile s-au complicat în cazul Biancăi. De câteva luni a început "asediul" la poarta blondei, care pare încă o redută greu de cucerit. Click! a aflat că încă din vara anului trecut, Dan Capatos voia să se descotorosească de Loredana Chivu şi de Ana-Maria Mocanu, dar aştepta un răspuns ferm din partea Danielei Crudu, angajată şi ea a trustului, la emisiunea "Super Bingo Metropolis".

"De şase luni se tot vorbeşte pe holurile Antenei de plecarea Loredanei Chivu şi a colegei sale Ana-Maria Mocanu. Daniela Crudu a primit propunerea să se întoarcă în această vară,când încă mai era cu Nilă (n.r. fotbalistul Mihai Costea). După ce el a înşelat-o şi s-au despărţit, ea nu mai avea niciun motiv să refuze. Tot la acea vreme, Dan Capatos i-a spus şi Biancăi, mai în glumă, mai în serios, să se întoarcă. Nu i-a displăcut deloc ideea, însă oricât de mult l-ar iubi pe fostul ei şef, Bianca are acum o afacere de care trebuie să se ocupe. Şi-a deschis atelierul de croitorie şi stă acolo de dimineaţa până seara. Cum emnisiunea este la o oră înaintată, nu ar putea să facă faţă acestui program infernal", ne-a povestit o sursă din anturajul celor două tinere.

simeon stalpnicul png
Bianca a fost întrebată în direct dacă vrea înapoi scaunul de asistentăFoto: arhiva personală

Invitată recent în platoul "Un show păcătos", Bianca nu i-a răspuns clar fostului ei şef dacă revine pe scaunul de asistentă. "Mai degrabă m-ar tenta scaunul tău", i-a spus Bianca lui Capatos lăsând să se înţeleagă că a depăşit etapa de asistentă tv. 

Pe de altă parte şi Daniela Crudu face lobby intens pentru partenera ei de nebunii. Chiar în prima ediţie a emisiunii, bruneta i-a spus lui Capatos că o vrea pe Bianca lângă ea în platou. "Să o chemăm şi pe Bianca, dar e cam scumpă! Nu ştiu daca vine ea tocmai din Las Vegas!", a glumit Daniela Crudu, făcând referire la recenta vacanţă a Biancăi peste Ocean.       

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Gigi Hadid și Kanye West
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg