EXCLUSIV Ce supărată a ieşit Gina Pistol de la ginecologie!

Ultima actualizare:

    Gina iese bosumflată din cabinet, cu ecografia la vedereFoto: Mihai Ionescu
Gina iese bosumflată din cabinet, cu ecografia la vedereFoto: Mihai Ionescu

Are 35 de ani, o carieră pe val şi un iubit celebru, aşa că în tot acest decor reuşit ar putea să-şi facă loc şi un bebeluş. Gina Pistol ne-a dat emoţii ieri, când am văzut pozele exclusive, surprinse de fotoreporterii Click! în faţa unui cabinet de ginecologie. Ginuţa a ieşit bosumflată, cu ecografia în mână. E de bine, e de rău? Ne-a spus chiar ea.

Luni, 13 noiembrie, în ziua în care ziarul Click! vă anunţa, în premieră, că Gina Pistol va prezenta „Asia Express”, reality-show-ul extrem din grila de primăvară, protagonista bătea Bucureştiul în lung şi-n lat, cu treburi.

Era şi firesc să se pregătească, pentru că în curând va zbura către ţările calde, Thailanda-Vietnam-Cambodgia-Laos, acolo unde vor avea loc filmările.

Gina Pistol a mers la mall Vitan, unde a poposit vreo două ore, apoi s-a îndreptat spre Tineretului, mai exact la un cabinet de ginecologie de pe strada Elena Cuza. A stat înăuntru aproape o oră şi a ieşit cu ecografia şi cu analizele la vedere, însă cu o faţă tristă, îngrijorată. În faţa clinicii a stat de vorbă cu o prietenă, după care s-a adâncit din nou în gânduri, în maşină.


    A rămas pe gânduri în maşinăFoto: Mihai Ionescu
A rămas pe gânduri în maşinăFoto: Mihai Ionescu

De precizat că în momentele în care a fost singură, Gina a vorbit întruna la telefon. Nu ştim dacă cu Smiley, cu familia sau cu vreo prietenă apropiată, cert e că a ţinut să se descarce. Contactată marţi de Click!, vedeta ne-a povestit, cu naturaleţe şi fără fiţe, aventura ei prin oraş.

„Am mers la Ginecologie, da, am făcut un control pe care toate femeile îl fac anual sau de două ori pe an. Acolo am o doctoriţă foarte bună şi am fost la ea pentru că ştiam că este profesionistă. Nu sunt însărcinată, nu am probleme. Am făcut acest control pentru că plecăm în Asia, pentru emisiunea «Asia Express» şi oricum trebuia să mă ocup de acest aspect şi de multe altele. Sunt bine, nu am probleme şi ne vom vedea după ce mă întorc, peste aproximativ o lună, în jur de 15-16 decembrie”, ne-a declarat Gina Pistol.


    Când a ieşit de la ginecologie s-a confesat unei prieteneFoto: Mihai Ionescu
Când a ieşit de la ginecologie s-a confesat unei prieteneFoto: Mihai Ionescu

Emisiunea pe care o prezintă are la bază un format internaţional, în care 7 cupluri de vedete vor avea parte de o aventură sută la sută reală, în ASIA. Vor fi nevoite să se descurce cu un dolar pe zi şi să ajungă la “finish” ca să pună mâna pe premiul cel mare, de 30.000 €. Vedetele care s-au încumetat să accepte provocarea sunt Dorian Popa şi mama sa, Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Marian şi Corina Drăgulescu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Daniela Crudu şi Vica Blochina, dar şi Ana Baniciu şi Raluka. Acestea din urmă le-au înlocuit pe Nicoleta şi Iuliana Luciu, care s-au retras pe ultima sută de metri.

Smiley şi Gina se iubesc de opt luni

Click! a aflat că Smiley (34 de ani) s-ar iubi cu Gina Pistol de aproape 8 luni, iar povestea lor de dragoste ar fi început pe 31 martie, la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. De atunci, discreţia a fost literă de lege în relaţia lor.

Smiley şi Gina nici nu confirmă, nici nu infirmă povestea dintre ei, dar ţin mereu să spună că se află într-un moment fericit al vieţii lor. “Sunt bine. Iubesc viaţa, iubesc ce se întâmplă acum. Nimic în viaţă nu se întâmplă fără un motiv şi totul se întâmplă când trebuie să se întâmple”, ne spunea blondina la finalul lunii octombrie.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net