EXCLUSIV! Ce superbă e fiica de 20 de ani a lui Ion Ţiriac!

simeon stalpnicul png
Ioana moşteneşte frumuseţea mamei ei, de origine egipteanăFoto: Arhiva personală

Discreţia l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Ţiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaşte cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Karim şi Ioana, nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă.

E tânără, frumoasă şi bogată! Ioana Ţiriac, căci despre ea este vorba, este fiica “ţinută la secret” a celui mai bogat român. Tânăra a moştenit atât trăsăturile superbe ale mamei sale, Sophia Ayad, de origine egipteană, cât şi corpul de invidiat al acesteia. Mai mult, se pare că ea este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de jurnalist. Deşi a fost crescută la Monte Carlo de mama ei, Ioana a fost adusă în România de Ion Ţiriac pentru a urma aici liceul. În această vară va termina cursurile Şcolii Americane de la Bucureşti, va da bacalaureatul, apoi va pleca în SUA să studieze jurnalismul.

Totuşi, omul care o inspiră cel mai mult este fără îndoială tatăl său, pentru care are un respect deosebit. Faptul că au o relaţie extraordinară este confirmat şi de mesajul pe care Ioana i l-a scris tatălui pe o reţea de socializare, anul trecut, de ziua lui: „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”.

simeon stalpnicul png
Ion Ţiriac, aşa cum nu l-aţi mai văzut. Alături de Ioana şi de mama acesteia, în vacanţă în Spania, la ToledoFoto: Arhiva personală

Click! a aflat despre ea că, deşi a fost crescută în puf şi ţinută la şcoli înalte, fata a învăţat de la părinţii ei să fie apropiată de cei aflaţi în suferinţă şi să dea o mână de ajutor atunci când poate. Anul acesta, printre examene, fata a găsit timp ca împreună cu o altă colegă, Gloria Mureşan, fiica Ritei Mureşan, să pună la punct organizarea unui eveniment de caritate în beneficiul Fundaţiei Inovaţii Sociale “Regina Maria”. “Apropiindu-ne cu paşi repezi de Ziua Femeii, m-am gândit că ar fi momentul oportun să sprijin în felul meu programul «Ajută o mamă să se ridice». E vorba despre 1.200 de mame fără nici un venit, care sunt  de cele mai multe ori uitate şi neglijate, nu doar ca o categorie socială, dar şi individual. Dacă o mamă nu îşi poate asigura singură tratamentul medical, cum ar putea să aibă grijă de copilul său? Fundaţia are 1.200 de mame şi bunici de care are grijă şi pe care le ajută să fie sănătoase pentru cei 2.000 de copii pe care îi au. În trecut am fost implicată şi în alte acţiuni de caritate, cum ar fi maratonul de caritate din Monaco, care se numeşte ”No finish line”, în care, pentru fiecare kilometru pe care îl alergi se donează un euro pentru cauza ”Charity&Future”. Am luat parte la acest eveniment în fiecare an cât am stat în Monaco şi cel mai bun rezultat al meu a fost în 2013 când am alergat în total, pe mai multe zile, 232 km”, ne-a mărturisit Ioana.

Click! spune

simeon stalpnicul png
Ioana şi Gloria MureşanFoto: Arhiva personală

Evenimentul Bucharest Charity Fashion Show, care va avea loc pe 14 martie la Stejarii Country Club, va consta într-o prezentare de modă susţinută de Alin Gălăţescu, Rita Mureşan, Agnes Toma şi alţi designeri români. La finalul evenimentului, participanţii vor avea ocazia să liciteze şase dintre aceste piese. Seara va fi prezentată de Andreea Esca. 

Avere de aproape 2 miliarde de euro

simeon stalpnicul png
Ion Ţiriac, cel mai bogat românFoto: adevarul.ro

„Top 300 cei mai bogaţi români”, realizat de revista „Capital” şi publicat în decembrie 2017, este condus, pentru al patrulea an la rând, de Ion Ţiriac. Omul de afaceri a acumulat cel puţin 100 de milioane de euro în plus în ultimul an şi a investit în propria reţea de benzinării, pe lângă afacerile din domeniul auto şi al asigurărilor. Miliardarul vrea acum să construiască un campus sportiv universitar. Averea lui Ţiriac este estimată la 1,7-1,8 miliarde €.

Trei copii cu două femei

simeon stalpnicul png
Karim, fratele bun al Ioanei, şi Ion Ion, fratele vitregFoto: evz.ro

Cu toate că Ion Ţiriac (78 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată (în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt), fostul jucător profesionist de tenis are trei copii: Ion Ion (41 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim (23 de ani) şi Ioana (20 de ani), ambii din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani). Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. 

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg