EXCLUSIV Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre amanta de 20 de ani a soțului: „Umbla de un an cu ea sub ochii mei!”

Ultima actualizare:
Claudia Ghițulescu vrea să divorțeze de soț
Claudia Ghițulescu vrea să divorțeze de soț

Claudia Ghițulescu (41 de ani) a rupt în premieră tăcerea pentru Click! Abia întoarsă din vacanța din Grecia, solista și-a luat inima în dinți și a vorbit despre episodul dureros prin care a trecut din cauza soțului ei, Marian (41 de ani). Bărbatul o înșela fără remușcări cu Alexandra, o tânără de 20 de ani.

„A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea!”, a dezvăluit Claudia Ghițulescu, exclusiv pentru CLICK!

Claudia Ghițulescu a pierdut o sarcină


    Claudia Ghițulescu vrea să divorțeze de soțFoto: Arhiva personală
Claudia Ghițulescu vrea să divorțeze de soțFoto: Arhiva personală

Durerea a fost într-atât de mare pentru artistă, încât au apărut complicațiile. Claudia Ghițulescu a pierdut o sarcină atunci când s-a distanțat de soțul ei. „Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela”, a mai spus Claudia. Când a aflat de adulter, ea și-a confruntat soțul infidel. "I-am zis că are amantă, dar nu a recunoscut. După care mi-a zis doar atât: «Ia, uimește-mă»!”

„Am fost la notar să divorțez, dar el nu a venit”

Claudia Ghițulescu s-a hotărât să divorețeze pe cale amiabilă, la notar, însă Marian nu s-a prezentat: „Am fost la notar, el nu a venit. Ulterior mi-a intentat el proces. Am vorbit cu avocata mea, cred că vom divorța la a doua înfîțișare. Nu avem nimic de împărțit, nici nu ne mai vorbim. Ce mai am eu de vorbit cu așa om? Casa e a mea, mașina e a mea, lui i-am lăsat amanta tinerică să îmbătrânească împreună. El primul, că e mai bătrân!”.

Claudia Ghitulescu a mers în urmă cu o lună să divorțeze pe cale amiabilă, la notar, dar Marian nu s-a prezentat.Citește și:

Divorțul nu e singura dramă a Claudiei Ghițulescu. Înșelată cu o copilă de 20 de ani, după ce a pierdut o sarcină

Cum a fost dat de gol soţul Claudiei Ghițulescu de amanta tinerică

image
image
image
image
image
image
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg