EXCLUSIV! Cornel Patrichi, terorizat de frica hoților

Ultima actualizare:

    Patrichi îi cere ministrului să reactualizeze pensia cu un punctfoto: Click!
Patrichi îi cere ministrului să reactualizeze pensia cu un punctfoto: Click!

Cunoscutul coregraf Cornel Patrichi și soția lui au trecut de curând printr-o experiență care i-a ținut cu inima cât un purice. Aflată la cumpărături, Cornelia Patrichi a pierdut într-un mall setul de chei de la vila pe care cei doi soți o au în Pipera, dar și de la mașină...

Întâmplare cu peripeții pentru soții Cornelia și Cornel Patrichi. Cei doi au mers la un mall să facă niște cumpărături. Au luat magazinele la rând, s-au plimbat, s-au relaxat, dar, când au ajuns acasă, le-a pierit toată starea de bine. Cornelia Patrichi a constatat ca nu mai are cheile de la casă și de la mașină. S-a întors la complexul comercial, a mers din nou în magazinele pe care le-a colindat, cu excepția unuia de haine, unde, după calculele ei, ar fi fost imposibil să fi pierdut cheile. Noroc că soțul ei avea și el un rând de chei, dar asta nu i-a liniștit prea mult.

A doua zi, plecau în vacanță la mare, iar gândul că hoții i-ar fi putut urmări pentru a le sparge casa în lipsa lor nu le-a dat pace. Din cauza asta, cei doi și-au făcut griji pe toată durata concediului. „După o săptămână, când ne-am întors de la mare, Cornelia și-a zis să mai dea o fugă la mall, să întrebe de chei și la magazinul de haine la care am intrat. S-a dus așa, într-o doară, și a avut surpriza să i le dea o fată de acolo. A răsuflat ușurată”, ne-a povestit Cornel Patrichi.

În martie 2013 i-a fost spartă casa

Frica de hoți pe care familia coregrafului Cornel Patrichi o are e motivată pe bună dreptate. Anul trecut, în primăvară, i-a fost spartă casa de vacanţă pe care o are pe malul lacului Săruleşti. Paguba de atunci a fost de 100 de milioane de lei vechi. Pentru că nu au găsit bijuterii sau bani, hoţii s-au mulţumit să ia tot ce le-a picat în mână. „Mi-au luat toate sculele de muncit, de la ferăstrău şi aparat de sudură până la flex, dar şi sculele de pescuit. Sunt lucruri pe care le-am adunat în 20 de ani. Mi-au făcut praf şi uşa, dar noroc că mi-au plătit-o cei de la asigurări”, a spus Patrichi, pentru Click!, la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net