Exclusiv! Cu ce bolid se mândrește Geanina Ilieș în București. Cât a costat-o mașina

Ultima actualizare:
Geanina Ilieș
Geanina Ilieș

Are o afacere de mulți ani, în domeniul frumuseții, a prins un contract avantajos la PRO TV, fiind gazda emisiunii "Gospodar fără pereche", așa că Geanina Ilieș își permite să se răsfețe cu un bolid de aproape 100.000 de euro. Noi am surprins-o luna aceasta pe vedetă în București, însă înainte de 24 martie, când a fost anunțată ordonanța militară nr 3, care a venit cu o serie de restricții pentru români.

Geanina Ilieș a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe străzile din București, la volanul bolidului ei de 100.000 de euro. Vedeta a mers la un pet shop, de unde a făcut mici achiziții.


    Geanina Ilieșfoto: BLITZ
Geanina Ilieșfoto: BLITZ

Prezentatoarea emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTv și-a făcut câteva cumpărături și și-a continuat drumul spre casă. 


    Geanina IlieșFoto Blitz
Geanina IlieșFoto Blitz

Mașina pe care o are Geanina Ilieș este un Range Rover Velar, care poate ajunge și la 100.000 de euro, în funcție de opțiuni sau de puterea motorului. Geanina s-a îmbrăcat destul de lejer, iar ținuta a avantajat-o foarte bine. Vestimentația ei a fost compusă dintr-o helancă, o pereche de jeanși, în picioare și-a pus o pereche de sneakers, care au ajutat-o la condus, iar piesa de rezistență a fost o blană foarte șic.

Geanina Ilieș
Geanina Ilieș
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net