Exclusiv! Cu ce bolid se mândrește Geanina Ilieș în București. Cât a costat-o mașina

image
Geanina Ilieș

Are o afacere de mulți ani, în domeniul frumuseții, a prins un contract avantajos la PRO TV, fiind gazda emisiunii "Gospodar fără pereche", așa că Geanina Ilieș își permite să se răsfețe cu un bolid de aproape 100.000 de euro. Noi am surprins-o luna aceasta pe vedetă în București, însă înainte de 24 martie, când a fost anunțată ordonanța militară nr 3, care a venit cu o serie de restricții pentru români.

Geanina Ilieș a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe străzile din București, la volanul bolidului ei de 100.000 de euro. Vedeta a mers la un pet shop, de unde a făcut mici achiziții.

image
Geanina Ilieșfoto: BLITZ

Prezentatoarea emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTv și-a făcut câteva cumpărături și și-a continuat drumul spre casă. 

image
Geanina IlieșFoto Blitz

Mașina pe care o are Geanina Ilieș este un Range Rover Velar, care poate ajunge și la 100.000 de euro, în funcție de opțiuni sau de puterea motorului. Geanina s-a îmbrăcat destul de lejer, iar ținuta a avantajat-o foarte bine. Vestimentația ei a fost compusă dintr-o helancă, o pereche de jeanși, în picioare și-a pus o pereche de sneakers, care au ajutat-o la condus, iar piesa de rezistență a fost o blană foarte șic.

image
Geanina Ilieș
florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir jpg
Mirciulică afis film jpg
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg