EXCLUSIV Cum e viața Antoniei de când Alex Velea a plecat în «Asia Express»: «Mi-e greu fără el»


  Antonia se stinge de dorul iubitului după o lună şi jumătate fără el
Antonia se stinge de dorul iubitului după o lună şi jumătate fără el

Se iubesc pătimaş şi rezistă greu unul fără celălalt, însă Antonia a ajuns la capătul puterilor fără Alex Velea. Plecat pe „Drumul Comorilor” din Filipine şi Taiwan, în reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1), Alex urmează să se întoarcă de abia înainte de Crăciun, dacă va rezista până la finalul competiţiei. Însă Antonia nu mai are răbdare până atunci.

Distanţa de 10.000 km dintre România şi Filipine pare să fie prea greu de suportat pentru Antonia (30 de ani) care îşi doreşte ca Alex Velea (35 de ani) să revină acasă cât mai repede. Pentru că dacă ar fi ştiut cum este viaţa fără el, probabil ar fi făcut orice să îl convingă să renunţe. Însă tot din dragoste, l-a lăsat să-şi testeze limitele şi să aibă parte de adrenalină la „Asia Express”, mai ales că în joc se află şi un premiu de 30.000 de euro. Până când îl va vedea intrând din nou pe uşa casei pe Alex, Antonia încearcă să facă faţă de una singură atât copiilor şi problemelor casei, cât şi carierei muzicale şi afacerilor. Chiar dacă mama ei şi părinţii lui Alex sunt alături de ea indiferent de situaţie, Antonia se simte incompletă.

Antonia, Alex Velea şi prichindeii lor, Achim şi Dominic
Antonia, Alex Velea şi prichindeii lor, Achim şi Dominic

„Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, ne-a spus Antonia în timp ce îşi stăpânea cu greu lacrimile de emoţie. Solista ne-a spus şi ce se întâmplă în culisele spectacolelor ei, unde fanii cred adesea că totul este lapte şi miere.

„Este multă muncă, într-adevăr, dar fac ceea ce îmi place şi sunt fericită şi recunoscătoare pentru tot. Sunt concerte pentru care mă pregătesc singură, mă machiez, îmi pregătesc ţinuta, mai ales dacă sunt în alt oraş şi nu pot călători cu toată echipa mea de mchiori şi stilişti. Când sunt în Bucureşti, petrec mult timp în studio pentru a face muzică nouă şi discut cu coregraful meu despre schimbări în show-ul de dans. Dar este frumos, este o agitaţie plăcută! După concert, fie pornim spre casă, fie merg la hotel şi mă odihnesc”, ne-a mai spus Antonia.

Alex Velea filmează în Filipine de la jumătatea lui octombrie
Alex Velea filmează în Filipine de la jumătatea lui octombrie

Mereu zâmbitoare, artista recunoaşte că uneori situaţia o depăşeşte, aşa cum se întâmplă acum, când Alex filmează pentru „Asia Express” sezonul care se va difuza anul viitor la Antena 1. „Uneori este extrem de greu şi de obositor, mai ales când am multe lucruri care se întâmplă în acelaşi timp atât pe plan personal, cât şi profesional. În rest, sunt super asumată şi îmi place să îi bucur pe cei pe care îi întâlnesc, să fac poze cu ei şi să le dau atutografe. Face parte din viaţa mea”, a mai spus iubita lui Alex Velea. Când revine acasă după concerte, copiii visează, iar Antonia îi aşteaptă dimineaţa cu mici surprize.

„De multe ori, când ajung acasă după concerte, copiii dorm. Încerc să le aduc mici surprize din locurile în care sunt plecată şi să stau cu ei, să ne jucăm şi să ne uităm la desene animate”, ne-a spus vedeta. În ciuda succesului, Antonia e modestă şi îşi doreşte linişte, sănătate, iubire, fericire şi echilibru alături de Alex Velea. „Nu mă consider un fashion icon, dar îmi plac hainele, îmi place să port ţinute mişto şi primesc adesea mesaje de apreciere de la fani. Mă inspiră tot ce văd în jurul meu, Alex care mă susţine şi mă sfătuieşte mereu. Am colecţia de tricouri şi hanorace la thisisantonia.com şi cea de tatuaje temporare pe flashtattoos.ro”, ne-a mai spus solista.

Tatuajul cu Antonia îi alină lui Alex dorul în timpul probelor din concurs
Tatuajul cu Antonia îi alină lui Alex dorul în timpul probelor din concurs

Decembrie plin pentru Antonia şi Alex Velea

Luna cadourilor va fi plin pentru cei doi îndrăgostiţi. Momentan Alex Velea este plecat în „Asia Express” în Filipine şi Taiwan, de la jumătatea lunii octombrie, însă când se va întoarce îşi va relua concertele. Apoi, pentru cei doi, luna decembrie este plină şi pentru că fiii lor, Achim (2 ani şi 11 luni, născut pe 7 decembrie 2016) şi Dominic (4 ani şi 11 luni, născut pe 27 decembrie 2014), îşi vor aniversa zilele de naştere, amândoi fiind născuţi în această lună. Nu doar că vor primi cadouri, dar în decembrie vor mai veni atât Moş Nicolae, cât şi Moş Crăciun cu sacii plini de cadouri. Iar după Crăciun, Antonia şi Alex Velea vor începe pregătirile pentru concertele de Revelion.

Solistul face echipă în Asia cu Mario Fresh (20 de ani)
Solistul face echipă în Asia cu Mario Fresh (20 de ani)

Citește și:

EXCLUSIV De ce nu se duce Antonia cu Alex Velea la «Asia Express». Cântăreţul va lipsi două luni

VIDEO Alex Velea și Antonia, despărțire în lacrimi! Cântărețul a plecat la Asia Express

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png