EXCLUSIV Cum își aranjează Costi Ioniță viața în funcție de numerologie. Solistul s-a schimbat radical

image
În vacanţă atrage fetele ca un magnet

În ultimii şase ani, Costi Ioniţa (41 de ani) s-a schimbat enorm. Nu doar stilul muzical, ci şi viaţa sa, căci practică yoga, este vegetarian convins, iar de ceva timp practică şi numerologia, având diplomă în domeniu. Profesor i-a fost Anatol Basarab, iar sâmbăta aceasta va fi prezent la Primul Congres al Numerologilor din România.

Este de peste 20 de ani în showbiz şi se poate considera un om de succes. S-a lansat ca interpret de manele, a cântat în trupa Valahia, însă de  câţiva ani buni Costi Ioniţă a făcut o schimbare majoră în viaţa sa. Nu şi-a schimbat doar stilul muzical, ci şi stilul de viaţă. Face yoga, a scos din alimentaţia sa carnea, iar acum, culmea, îşi ghidează toate activităţile după calcule numerologice. Costi s-a iniţiat în acest domeniu cu celebrul Anatol Basarab, iar acesta a povestit în exclusivitate pentru Click! la ce îl ajută pe elevul său astfel de informaţii.

Ştie să jongleze cu cifrele

”Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani  şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes.

image
Profesor Anatol Basarab

Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile.

El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice”, a povestit pentru Click! Anatol Basarab, expert în Numerologie. Sâmbătă, Costi va participa la primul Congres al Numerologilor din România şi va povesti cât de mult i-au schimbat viaţa cifrele. ”Costi va fi şi el prezent sâmbătă, la ora 11.00, în Sala Frescelor a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism «Ion Mincu». Costi va fi invitat şi va vorbi despre cât de mult s-a schimbat datorită noii viziuni. Costi nu mai e manelistul de odată, e cu totul alt om şi a evoluat frumos”, a mai spus maestrul.

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
laura cosoi jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg