EXCLUSIV Cum s-au împăcat Prigoană și Bahmuțeanu: «Am avut 80 de procese și plângeri penale»

Ultima actualizare:
foto: Click!
foto: Click!

Nici mai mult, nici mai puțin de 80 de procese și plângeri penale! Atât a ”împărțit” cel mai controversat cuplu din showbiz: Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Acum relația dintre ei s-a mai detensionat, iar cei doi băieți pe care îi au împreună stau mai mult la tatăl lor. Vedeta tv ne-a povestit cum ajunsese să meargă la tribunal ca acasă.

A fost numit cuplul procesoman. An de an divorțau sau se căsătoreau, iar la un moment dat se vedeau zilnic pe la tribunal. Și-au spus lucruri urâte, iar pliciul cu care a fost ”articulată” Adriana Bahmuțeanu (45 de ani) de către Silviu Prigoană (55 de ani) a devenit glumă națională. În ultimii ani, cei doi au avut 80 de procese și plângeri penale și au făcut potecă, la propriu, la tribunale, dar iată că acum situația dintre ei s-a detensionat iar Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani) locuiesc mai mult la celebrul afacerist, Silviu Prigoană.

Silviu și Mihaela Prigoană
Silviu și Mihaela Prigoană

Adriana Bahmuțeanu: «Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă»

”Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea. Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu. Iată că deși relația dintre copii și Prigoană este foarte bună, din păcate războiul tacit pe care îl are cu Adriana îi afectează psihic pe Eduard și pe Maximus.

L-a chemat la mediere pe Silviu Prigoană

”Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii. Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au hiperactivitate, pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate. Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a conchis Adriana Bahmuțeanu.

După ultimul divorț, Silviu Prigoană s-a recăsătorit

Telenovela Bahmu-Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze a doua oară. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. Nu au rezistat mult despărțiti iar în mai 2009 s-au căsătorit a treia oară.


    Silviu și Mihaela Prigoană
Silviu și Mihaela Prigoană

Pentru trei luni doar, căci în vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul. Imediat după acest divorț, Prigoană și-a găsit liniștea în brațele unei femei pe numee Mihaela care are și ea trei copilași. Pentru că lucurile dintre ei au decurs frumos, afaceristul a luat-o de soție. A fost o schimbare benefică în viața lui, căci acesta a slkăbit, și-a schimbat garderoba și s-a liniștit în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu: «Copiii au crescut, au fițe, vor lucruri scumpe. Să le ia Prigoană»

Adriana Bahmuțeanu, reacție după ce instanța a decis ca fiii ei să locuiască acasă la Silviu Prigoană

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net