EXCLUSIV Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu, internat cu Covid: “A scăpat ca prin urechile acului”

Ultima actualizare:

    Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe
Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe

Soțul Elenei Merișoreanu a trecut prin momente dramatice! În urmă cu o săptămână, Viorel Croitoru (74 de ani) a fost internat de urgență la spitalul Victor Babeș în stare gravă, fiind infectat cu Covid-19.

Medicii au constat că plămânii fostului colonel, care a crezut inițial că are doar o simplă răceală, erau afectați în poporție de 75 la sută. Elena Merișoreanu (72 de ani) a tras spaima vieții ei și recunoaște că, dacă mai întârzia puțin și nu chema salvarea la timp, acum soțul ei nu mai era în viață. “Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!


    Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanufoto: arhivă personală
Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanufoto: arhivă personală

Colonelul Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu, a primit masca cu oxigen și perfuzii la spital, tratament care l-a pus pe picioare. Acesta urmează să fie externat în următoarele zile. “Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a adăugat cântăreața, care de abia așteaptă ca soțul ei să se întoarcă sănătos acasă.

“Vrem să-i facem o pomană Corneliei Catanga“

Cu soțul internat în spital, infectat cu Covid-19, Elena Merișoreanu s-a temut să meargă la înmormântarea colegei sale de breaslă, Cornelia Catanga. “Mi-a fost frică. Plus că a fost și foarte repede, am văzut la televizor că au și îngropat-o imediat. Vrem să-i facem toți colegii o pomană. De altfel, o prietenă de-a noastră a trimis pachete la ei acasă să le împartă acolo după înmormântare”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

De ce locuiesc separat Elena Merișoreanu și soțul ei. Ea, la Snagov, iar el, la Vâlcea

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net