EXCLUSIV Dani Oţil, antrenament de tătic pe Litoral. Cum l-am surprins, pe plajă, alături de soția Gabriela

Ultima actualizare:

    foto: Blitz
foto: Blitz

Anul transformărilor pentru Dani Oţil! “Matinalul” de la Antena 1 va schimba prefixul vârstei luna viitoare şi, totodată, se pregăteşte să schimbe şi scutece, căci va deveni pentru prima oară tătic. Până la venirea bebeluşului, care e aşteptat la finalul verii, Dani şi soţia lui, Gabriela, se relaxează în weekenduri la malul mării. Tot acolo l-am surprins pe Dani făcându-şi antrenamentul de tătic, cu bebeluşul unor amici.

L-aţi putut vedea până acum pe motoare, în maşini de off-road, plin de noroi prin păduri, transpirat, trăgând de fiare, la sală. Dar, în curând, Dani Oţil, căci despre el este vorba, va îmbrăţişa cea mai frumoasă postură, aceea de tătic. Peste puţin timp îl vom vedea împingând căruciorul, schimbând scutece sau hrănind copilul cu biberonul. El şi soţia sa, Gabriela, vor deveni părinţi de băieţel la finalul acestei veri, cel mai probabil după aniversarea de 40 de ani a lui Dani, de pe 24 august.

Până atunci, prezentatorul exersează! Fotoreporterii Click! au surprins recent, pe plaja din Mamaia, imagini care te topesc, cu Dani Oţil jucându-se cu bebeluşul unor prieteni. După cum se poate observa, “matinalul” nu a rezistat şi s-a aşezat strategic lângă copilaş, o fetiţă tare frumoasă, pe care a drăgălit-o, căreia i-a vorbit un pic pe limba “bebeluşească”, jucându-se cu picioruşele ei. Nu ştim ce i-a spus, dar este foarte clar că Dani se pricepe şi că adoră compania copiilor. Se poate descurca în orice condiţii! 

Scena a impresionat-o şi pe doamna Oţil, care poate să stea liniştită pentru că va avea un ajutor de nădejde în casă. După ce s-a săturat de joacă şi copilului i s-a făcut foame şi somn, Dani s-a aşezat şi el liniştit la plajă, lângă burtica iubitei, pe care a mângâiat-o, protector. Au profitat de weekendul cu mult soare, pentru a fi pregătiţi de aranjarea camerei pentru micuţul lor. Gabriela ne-a confirmat că sunt în focul pregătirilor, iar Dani are momentele lui speciale cu juniorul din burtică. 

“Sunt însărcinată în 31 de săptămâni, iar pe la începutul lui septembrie voi naşte. Am aranjat camera băiatului, i-am pus tapet cu animăluţe, însă mai avem de luat mobilierul şi toate lucruşoarele, dar le voi face când va veni copilul. Nu ne grăbim, avem timp. Pot să spun că mă simt bine, mă aflu în perioada cu toate simptomele specifice unei graviduţe: picioare umflate, oboseală, mers greu. Aşteptăm foarte mult acest moment important din vieţile noastre. Dani vorbeşte cu el, îi spune «grăsuţul», pentru că este foarte bine dezvoltat, şi avem nişte dimineţi superbe când sună alarma şi ne trezim cu toţii, şi mă refer aici şi la bebe care, nu ştiu cum, dar efectiv parcă simte că ne-am trezit şi este vioi şi super activ în burtică la mami lui. E un fel de a ne spune «bună dimineaţa»”, a declarat Gabriela Oţil pentru Click!. 


    foto: Blitz
foto: Blitz

Dani şi Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai, la nici o lună de când au anunţat că vor deveni părinţi. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi de iubita lui, care nu au divulgat decât invitaţilor locul şi data fericitului eveniment. Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au afişat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărţit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Frumoasa blondă este absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat, în 2015, concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). 

Au amenajat camera copilului

Frumoasa soţie a lui Dani Oţil îşi ţine la curent fanii de pe Instagram cu evoluţia sarcinii şi răspunde la toate întrebările pe care le primeşte. 

Recent, Gabriela Prisăcariu Oţil a vorbit şi despre micile neplăceri cu care se confruntă, dar a prezentat şi imagini din camera bebeluşului. Tapetul este spectaculos, părinţii dorind să creeze o atmosferă ruptă parcă din povestea Cartea Junglei. 

Întrebată dacă doarme bine noaptea, din cauza sarcinii, vedeta a spus că nu are astfel de probleme, în schimb a recunoscut: “Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniştită şi mă masează Dani”, a explicat Gabriela.


    Aşa arată pereţii din camera copilului
Aşa arată pereţii din camera copilului

Citește și:

EXCLUSIV Iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, toate detaliile despre sarcină: "Ne doream foarte mult un copilaș"

Gabriela Prisăcariu Oțil, detalii despre sarcină: când naște și cât a luat în greutate. Dani îi face masaj când are dureri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net