EXCLUSIV De ce nu vrea Iuliana Marciuc să se mărite cu Adrian Enache: “Căsătoria e principalul motiv de divorț”

image
Iuliana, alături de Oana Georgescu, la lansarea cărţii ”Destine ca-n filme”

La cinci ani de la apariţia cărţii ”Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat şi cel de-al doilea volum. La evenimentul găzduit miercuri, de TVR, Iuliana a venit însoţită de iubitul ei, solistul Adrian Enache, dar şi de superbul lor fiu, David, care cochetează cu actoria.

La evenimentul de lansare a noii cărţi a Iulianei Marciuc (53 de ani) au fost prezenţi partenerul ei de viaţă, Adrian Enache (54 de ani), şi fiul lor, David (14 ani), despre care vedeta TV are numai cuvinte de laudă.

“Sunt foarte mândră de el, e un copil cuminte. E în clasa a 9 -a şi s-a înălţat mult în pandemie. Face televiziune, va juca într-un serial pentru adolescenţi şi vrea să se apuce de sală. Cred că sunt o mamă înţelegătoare care îşi respectă copilul, respectul e cel mai important. Îl înconjurăm cu iubire, el vede la noi asta, asta îi doresc să fie înconjurat de iubire şi de prieteni, îl încurajăm să-şi facă gaşca lui. Am foarte mare încredere în el pentru că şi mama mea a avut încredere în mine. Deşi ştiu că sunt vremuri grele cu tentaţii foarte mari pentru adolescenţi, îl înarmez cu încrederea mea şi cu protecţia lui Dumnezeu. David e vegetarian şi am învăţat în pandemie să-i fac ciorbă de lobodă. Nu mănâncă de la 3 ani carne”.

image
Iuliana, alături de Oana Georgescu, la lansarea cărţii ”Destine ca-n filme”

Iuliana ne-a povestit însă şi despre relaţia cu solistul Adrian Enache: ”Nu suntem căsătoriţi, suntem logodiţi de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relaţie. Anul acesta am împlinit 25 şi am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”.

Iuliana a fost căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea, de care a divorţat în 2002, de dragul lui Adrian Enache.

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
cub theo rose png
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota