EXCLUSIV Denis Ștefan, primele declarații despre rolul lui Mihai Viteazu, în filmul cu Maia Morgestern


    Denis Ștefanfoto: Instagram
Denis Ștefanfoto: Instagram

Anul acesta, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codruț Fieraru, în "Inimă de țigan", va deveni din nou tată și muncește din greu pentru familia lui. Denis Ștefan ne-a povestit ce proiecte are și în special despre rolul lui Mihai Viteazu, din pelicula în care joacă împreună cu Maia Morgestern.

"Mai avem de făcut niște filmări, completări, pentru un film despre viața lui Mihai Viteazu, în care joacă Maia Morgestern, e mama lui, iar eu interpretez rolul domnitorului. Aștept niște răspunsuri de la niște case de producție și am destulă activitate cu caii din herghelie. Am și colaborări pe Instagram cu vinurile, fac publicitate. Îl interpretez pe Mihai Viteazu când avea vârstă mea, 45 de ani. Un film despre cum și unde s-a născut, am filmat în Vâlcea foarte mult, am filmat cu Maia, care este mama mea în film".

"Cât despre alte oferte în seriale sau telenovele, nu depinde de mine. Eu, dacă mi se scrie ceva, răspund prezent, dar aici depinde de producători, de regizori. Între timp mai avem ce filma, ca să zic așa, nu aștept pe nimeni. Important pentru actor e să joace, ce joacă e la un moment dat mai puțin important, totul e să joace constant. Pentru că rolurile mari sau mici toate sunt o experiență bună pentru orice actor și folositoare, ca să nu-și iasă din mân[", ne-a povestit, în exclusivitate, Denis Ștefan, care va avea o premieră anul acesta, pe 8 noiembrie, cu "Sabina - Tortured for Christ, the Nazi Years", un film în care mai joacă Adrian Titieni, Valentin Teodosiu sau Șerban Pavlu. 

cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg