EXCLUSIV E pe bune! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan şi-au spus «adio»

simeon stalpnicul png
Click! a aflat motivele care au dus la despărţirea dintre milionar şi celebrul fotomodel, după nici un an şi jumătate de amor cu năbădăiFoto: Hepta

Povestea lor a început în stil italian, dar s-a terminat în stil românesc! Deşi protagoniştii nu au anunţat nimic oficial, Click! a aflat, din surse sigure, că Mădălina Ghenea şi afaceristul milionar Matei Stratan s-au despărţit. Din păcate, cu certuri şi acuzaţii de infidelitate. Click! a aflat toate dedesubturile separării.

“Dragostea durează trei ani” este titlul unui celebru roman, însă Matei Stratan (32 de ani) şi Mădălina Ghenea (28 de ani) contrazic total această teorie.

Povestea lor a început în luna mai 2016, surprinzător de frumos, ca după scenariul unui roman de dragoste şi avea toate premisele să dureze: ei erau tineri, frumoşi, îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt, iar fetiţa lor, care s-a născut în aprilie, avea să sudeze şi mai mult relaţia.

Însă după fix 18 luni s-a întâmplat ceea ce nimeni nu prevedea. Astfel, în loc de nuntă, prietenii au aflat despre finalul poveştii de dragoste. Se pare că relaţia dintre Matei şi Mădălina s-a stricat încă din vară, când în casa lor s-au instalat certuri nesemnificative şi din ce în ce mai dese.

În plus, deşi Matei a construit pentru noua sa familie un castel ţeapăn în Snagov, cu o curte cât un teren de  fotbal, şi a angajat personal care să stea non stop la dispoziţia lor, Mădălina a răbufnit după o perioadă şi a decis să se mute cu bebeluşul într-un apartament situat pe bulevardul Unirii.

O altă picătură care a umplut paharul a fost faptul că bruneta şi-a chemat la Bucureşti mama de la Slatina. Acest lucru a condus şi el către impasul în care se află acum tinerii căci, nu-i aşa, după cum o vorbă veche spune, nu e bine să stai cu soacra în casă. Cel mai nou scandal lansat la începutul acestei săptămâni este cel de infidelitate.

Milionarul Matei Stratan e acuzat că ar fi călcat strâmb, iar aceste zvonuri au apărut după ce el şi-ar fi făcut apariţia, weekend-ul trecut, la petrecerea de cununie civilă a verişoarei sale, cu o altă femeie.

simeon stalpnicul png
S-au iubit cu patos, însă relaţia a ajuns la sfârşitFoto: Hepta

“Nimic mai fals”, ne-au spus rudele afaceristului. “Nu o înşală pe Mădălina! Matei nu a venit cu nimeni la cununie, a venit singur. Nu înţeleg de unde sunt toate aceste zvonuri. Matei este verişorul meu şi a venit neînsoţit la cununia mea civilă, deşi eu, când am făcut invitaţia, credeam că vor veni împreună, cum era normal.

Ştiu că Mădălina era cu fetiţa lor, atât! Nu am apucat să îl întreb pe Matei de ce nu a venit cu Mădălina. După cununie, el mi-a zis că pleacă la fetele lui, adică la Mădălina şi fetiţa lor, să nu se înţeleagă greşit”, a declarat Roxana Blagu pentru Click!

După acest episod, Mădălina s-ar fi plâns apropiaţilor: ”Nu pot să dorm, nu pot să mănânc”. Se pare că diva ar fi trecut brusc peste această perioadă agitată, căci miercuri seara şi-a făcut apariţia la un eveniment monden cu zâmbetul pe buze.

Matei, cel mai bogat dintre iubiţii Mădălinei

Mădălina Ghenea a cucerit, de-a lungul timpului, numai bărbaţi unul şi unul. Totuşi, dacă e să ne raportăm strict la numărul zerourilor din conturi, Matei Stratan îi bate la fundul gol pe foştii iubiţi ai oltencei, actorii Leonardo diCaprio (245 milioane $), Gerard Butler (30 milioane $), Michael Fassbender (30 milioane $), Adrien Brody (10 milioane $) şi designerul german Philipp Plein (100 milioane €).Tânărul avocat Matei Stratan provine dintr-o familie care are o avere estimată la 300 milioane €.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg