EXCLUSIV Elena Merișoreanu, încă în spital: "Eu credeam că sunt răcită, nu mi-am închipuit că am Covid"


    Elena Merișoreanufoto: Click!
Elena Merișoreanufoto: Click!

Elena Merișoreanu (72 de ani) se află încă pe patul de spital, după ce a fost confirmată cu Covid-19. Artista a fost internată la Institutul "Matei Balș" în urmă cu o săptămână, după ce s-a simțit foarte rău.

Elena Merișoreanu are vacinată cu ambele doze de la Pfizer și nu s-a gândit nici o clipă că ar putea contracta virusul. A crezut că este o simplă răceală și că se poate trata acasă. Vedeta a ajuns, într-un final, la spital cu plămânii deja afectați și a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la Matei Balș.

„Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit. Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, ne-a declarat solista, duminică dimineață. Elena Merișoreanu speră însă ca doctorii să-i dea cât mai repede drumul din spital în următoarele zile. În luna martie anul acesta și soțul solistei, Viorel Croitoru, a fost infectat cu Covid și internat două săptămâni la spitalul Victor Babeș.

Citește și:

EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg