EXCLUSIV Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, lămuriri despre înmormântare: “I-am luat mamei cavou unde dorea ea”

Ultima actualizare:

    Rebeca era extrem de atașată de mama ei, regretata cântăreață Gabi Luncăfoto: arhivă personală
Rebeca era extrem de atașată de mama ei, regretata cântăreață Gabi Luncăfoto: arhivă personală

Rebeca, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, lămurește pentru Click! controversele legate de înmormântarea mamei sale. Duminică, la prânz, trupul neînsuflețit al mamei sale se afla încă la morga spitalului Județean Ilfov.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței Gabi Luncă, a negat zvonurile conform cărora mama ei ar fi înmormântată astăzi, 4 aprilie. Rebeca Onoriu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că trupul mamei sale se află încă la spital și că familia are termen până luni să meargă să-l ridice. Familia se ocupă acum de pregătirile de înmormântare ale marii soliste. “Nu știu de unde vin informațiile astea! Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

“În trei zile, virusul pervers i-a atacat tot!”

Gabi Luncă (82 de ani) a murit vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni. Familia renumitei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă este încă în șoc după ce marea doamnă a muzicii lăutărești a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Membri familiei au sperat, până în ultima clipă, să se întâmple o minune și au făcut rugăciuni zilnice pentru marea solistă. Din păcate, în doar trei zile, virusul nemilos a făcut ravagii în trupul cântăreței, care a reușit cu ani în urmă să învingă și cancerul. Devastată după moartea mamei sale, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Click! “Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"

Precizările medicilor despre decesul lui Gabi Luncă. Cauza morții și evoluția din spital

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net