EXCLUSIV! Flori Preda, către matinalii de la OTV: «M-aţi făcut isterică, ştiţi ce înseamnă asta cu adevărat?»


    Flori, alături de Claudiu, Cristina şi fratele ei
Flori, alături de Claudiu, Cristina şi fratele ei

Flori Preda a plecat de la matinalul OTV după ce a avut câteva divergenţe cu moderatorii show-ului Claudiu Bogdan şi Cristina Coca şi cu cealaltă asistentă, Raluca Podea. Fosta asistentă a fost atacată de foştii ei şefi care au spus că "s-au săturat de isteriile ei". Flori ne-a declarat însă acest lucru nu este adevărat.

Claudiu Bogdan a dezvăluit că Flori Preda a plecat din emisiune fiindcă s-a săturat de comportamentul ei isteric, aşa că a pus-o pe liber, după un lung şir de ieşiri necontrolate.

El a acuzat-o pe Flori că era să o bage în spital pe cealaltă asistentă, Raluca Podea, când a aruncat după ea cu un ghiveci.

Flori Preda ne-a spus că este foarte dezamăgită de atitudinea lui Claudiu care a jignit-o.

"M-aţi făcut isterică...Oare ştiţi ce înseamnă asta cu adevărat? Am crezut în aceşti oameni şi i-am respectat şi acum după ce am plecat, să specific, eu am plecat nu am fost dată afară, mă jignesc?", ne-a mărturisit fosta asistentă.

"Sunt foarte dezamăgită de oamenii pe care i-am îndrăgit, oamenii pentru care am fost devotată atâta timp! M-au rănit! Este uşor să faci rău, dar bine, mai greu...Ei au ales să-mi facă rău. M-au lovit pe la spate şi nu înţeleg de ce! Păcat!  Mă aşteptam mai mult de la ei. Daca eu sunt proastă trebuia să-mi arate ei că sunt mai deştepţi! Cu toate că ştiu că indiferenţa doare cel mai tare am ales să vorbesc pentru că nu vreau ca lumea să mă perceapă altfel decât sunt!", a mai precizat aceasta.

Flori a recunoscut că a avut mai multe certuri cu Raluca Podea, dar se apără susţinând că nu ea era cea care începea scandalul.

 "Este adevărat că am avut anumite altercaţii cu Raluca Podea, dar probabil ei nu ştiu că eu ştiu că tot ce făcea Raluca era de fapt mâna lui Claudiu, asta am aflat mai târziu şi am tratat ca atare!", a declarat bruneta.

Flori (bruneta) a ţintit-o  pe Raluca Podea cu  ghiveciul din decor
Flori (bruneta) a ţintit-o pe Raluca Podea cu ghiveciul din decor

Flori Preda a mai dezvăluit că ştie secrete din culise, însă, vrea să demonstreze că e o "doamnă" şi nu va arunca cu noroi în foştii ei şefi."Cum a spus şi Claudiu, toţi am jucat un rol, acum fac pe victimele. De ce? Eu de câte ori am fost jignită??? Şi Claudiu ştie foarte bine de cine si de ce! Le-aş putea şi eu face rău declarând adevărul adevărat despre ei, dar uite că le arăt că sunt o doamnă, de unde ar trebui să înveţe şi unele persoane care au probleme în această privinţă. Raluca nu a plecat după scandalul cu ghiveciul, ea  a ales să nu mai vină! Măcar să aibă bunul simţ să nu mintă!

Sunt un om normal şi am şi eu reacţiile mele, unii poate mă vor judeca, dar întâi ar trebui să se pună în locul meu să vadă cum este să fii jignit zile la rând, iar tu să taci şi să încerci să nu bagi în seamă. Dar la un moment dat răbufneşti!",

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
cub kassandra rotariu png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg