EXCLUSIV Florin Busuioc, surprins în tramvaiul 14. Uite de ce vrea să slăbească urgent 20 kg!


    Florin Busuioc a mers la un centru comercial, după ce a încheiat treaba la PRO TVfoto: BLITZ
Florin Busuioc a mers la un centru comercial, după ce a încheiat treaba la PRO TVfoto: BLITZ

Florin Busuioc a fost surprins de fotoreporterii Click! în zona Piața Iancului, plecând de la serviciu, adică de la sediul PRO TV, nu cu vreo mașină de fițe, ci pe jos. A făcut câțiva pași, apoi a luat tramvaiul către un mall din apropiere. Se pare că Busu nu se teme că ar putea lua COVID-19 din mijloacele de transport în comun și își continuă viața obișnuită. El ne-a povestit cum l-a afectat pandemia, mai ales din punct de vedere fizic.

În noiembrie 2018, Florin Busuioc (58 de ani) a văzut moartea cu ochii în urma unui infarct, iar de atunci și-a schimbat radical stilul de viață. S-a lăsat de fumat, face mișcare, însă păcatele culinare sunt mai greu de ținută în frâu, așa că Busu și-a propus să facă tot posibilul pentru a scăpa de cele aproape 20 kg în plus. De la 104 kg vrea să ajungă la 85. Iată ce ne-a povestit despre efectele pandemiei asupra lui și asupra familiei sale.

Click!: În perioada aceasta, ați avut timp mai mult pentru familie? Ce fac fetițele dumneavoastră, Natalie si Catinca?

Florin Busuioc: Fetițele fac scoală online și nu le place. Nici mie nu-mi place că se face școală online, mi-ar fi plăcut să fie fizic la școală, să socializeze. Catinca a trecut în clasa a V-a, a ajuns la liceul George Coșbuc, și nu-și cunoștea colegii, doar foarte puțini. Online-ul ne privează de această socializare, care mie mi se pare importantă, mai ales la vârsta aceasta fragedă. În primul rând, pentru că ei dacă nu socializează direct, fizic, vor fi agățați de niște device-uri, de telefoane, de tablete ca să-și acopere această lipsă de socializare. Aceasta este situația, dar dacă tot se face școala online, să fie proiecte de grup cu copiii la istorie, științele naturii, ecologie, relații sociale, lucruri de genul acesta s-ar putea face.

  • În intervenția dumneavoastră recentă, din emisiunea lui Cătălin Măruță, ați spus ca v-ați îngrășat. Ați ajuns la 104 kg. Sunt "de vină" preparatele soției?

Nu. „E de vină” filmul pe care l-am făcut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, în Munții Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzațională, cam grasă, e adevărat. Se gătește genial acolo și nu m-am putut abține. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august.

Florin Busuioc nu se ferește să circule cu transportul în comun
Florin Busuioc nu se ferește să circule cu transportul în comun
  • Spuneți-ne care este greutatea la care vă simțiți cel mai bine și dacă vă doriți să ajungeți la aceasta în perioada următoare.

Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo.

  • În perioada asta ați gătit?

Eu gătesc, în general, dar nu fac lucruri foarte complicate. Fac șnițele, nuggets de pui, somon, tagliatelle cu somon, conopidă souffle, cartofi copți. Nu sunt genul care să se apuce de bucătăreală complicată, dar lucruri basic mai fac.

Florin Busuioc, gânditor, în tramvaiul 14
Florin Busuioc, gânditor, în tramvaiul 14
  • Cum ați reușit cel mai mult sa slăbiți? Cu mișcare sau cu un regim/dietă?

Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e „rețeta” care te poate duce acolo unde trebuie.

  • De ce vă este cel mai dor să faceți și nu ați putut din cauza acestei pandemii?

Mi-e dor de teatru ca de mama! Nu există lucru mai frumos ca acela de a fi pe scenă în fața unor oameni care te așteaptă cu emoție. Oamenii care merg la teatru sunt cei mai disciplinați oameni, după părerea mea: se duc cu mască, se dezinfectează, respectă locurile în care sunt așezați, nu stau unii lângă alții.

Florin Busuioc merge mult pe jos ca să se mențină în formâ
Florin Busuioc merge mult pe jos ca să se mențină în formâ
cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg