EXCLUSIV Gabriela Cristea şi iubitul cumpără alcool cu căruciorul

image
Vedeta de la Kanal D şi Tavi Clonda şi-au făcut provizii de bere, vin şi whisky pentru serile romantice în doiFoto: Blitz

Bere, vin roşu, vin alb, whisky şi alcool rafinat de 60 de grade! Fără doar şi poate, cuplul Gabriela Cristea - Tavi Clonda are cu ce “să aprindă focul” în dormitor. Cei doi au fost surprinşi, de fotoreporterii Click!, cumpărând alcool cu căruciorul de la supermarket, semn că acesta este ingredientul-minune cu care stârnesc pasiunea în serile friguroase.

Cuplul Gabi Cristea (39 de ani) şi Tavi Clonda (34 de ani) a găsit, se pare, reţeta perfectă pentru a avea nopţi fierbinţi în dormitor. Este vorba despre alcool, mai slab sau mai tare, după preferinţe, sau în funcţie de frigul de afară.

image
Bere. Tavi încarcă baxul cu bere în portbagaj. La promoţie, cele şase sticle cu băutura blondă costă 21 de lei

Astfel, zilele trecute, cei doi “porumbei” au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, ieşind dintr-un supermarket cu căruciorul ticsit cu sticle de toate felurile şi mărimile, semn că goliseră rafturile de la raionul de băuturi alcoolice. Cei doi au descărcat cu un zâmbet de satisfacţie pe faţă întreg căruciorul în portbagajul maşinii, fără a se sinchisi că acesta arăta ca un bar ambulant.

image
Vin rose. Un deliciu pentru deserturi sau fructe, cu 34 de lei sticla

Baxuri de bere blondă sau brună, sticle de vin rose, roşu şi whisky, ba şi chiar alcool rafinat de 60 de grade. Aşadar, Gabi şi Tavi nu se mulţumesc doar cu băuturi slab alcoolizate precum berea, ci sunt mari amatori de tării, pe care şi le prepară chiar ei în casă, cum ar fi vişinata sau afinata.

image
Alcool rafinat. Gabi şi Tavi sunt pregătiţi să prepare diverse lichioruri în casă. Ei au cumpărat alcool de 60 de grade cu 58 de lei litrul

Pe lângă aceste provizii bahice, amorezii au cumpărat şi un bax cu suc acidulat, un peşte imens, pe care probabil că l-au servit cu un vin alb, dar şi produse de curăţenie.

Vinul roşu, preferatul GabrieleiDeşi se luptă de ani buni cu kilogramele, se pare că Gabriela Cristea consumă regulat alcool, total contraindicat în curele de slăbire. Ea a mai fost surprinsă la supermarket şi în vară, de unde a cumpărat vin rose şi roşu.

image
Whisky şi vin roşu. Sticla cu această celebră tărie se vinde în market cu 95 de lei, iar vinul roşu, de calitate, costă 25 de lei sticla

Şi atunci, acelaşi scenariu: Gabi a ieşit cu căruciorul din magazin şi a încărcat în portbagaj sticlele cu alcool. Se ştie că un singur pahar cu această băutură are aproximativ 60 de calorii.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
podsiret Sursaarmataromana jpg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan