EXCLUSIV Îl mai țineți minte pe Frankfurt din Vacanța Mare? Cu ce se ocupă acum actorul

image
Frankfurt (stânga), alături de colegiii din Vacanța Marefoto: Click!

Toată lumea îl știe din Vacanța Mare însă, cum proiectul nu mai rulează la TV, pe Iulian Ilinca îl puteți vedea acum la teatru sau, în curând, la cinema. Este vorba despre personajul Frankfurt, din celebrul grup de umor.

L-am contactat recent pe Iulian Ilinca, sperând că îl prindem în pauză, după o zi de muncă în Geoagiu-Băi, unde au loc filmările pentru "Secretul lui Zorillo", în regia lui Robert Popa. Știam că pe personajul sau îl cheamă Pesmetis și că este foarte haios. La fel de haios precum Frankfurt, personajul căruia i-a dat viață în grupul de umor "Vacanța mare", derbedeul satului, iubitul Lilei.

Iulian Ilinca: "Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare»"

"Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa «O noapte furtunoasă», la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte. Acum am terminat de filmat pentru «Secretul lui Zorillo» cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte", ne-a spus actorul, care a mai apărut în piese de teatru, dar și în diverse reclame. În «Secretul lui Zorillo» mai joacă Alexandru Pop, Alin Panc, Cosmin Seleși etc.

Iulian Ilinca nu a mai jucat din 2006 în serialul care l-a făcut cunoscut și așteaptă oferte pentru proiecte noi. Are o iubită, dar nu se gândește la căsătorie, momentan le este bine așa, mai ales că ea nu e actriță. "Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare», ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați", ne-a povestit, în exclusivitate, Iulian Ilinca, actorul cameleon.

Citește și:

O mai ştii pe Lila de la „Vacanţa Mare“? Drama pe care a trăit-o ani de zile şi motivul dispariţiei de pe micile ecrane

INTERVIU Mugur Mihăescu, adevăruri tranșante despre revenirea la TV. De ce vrea să îngroape "Vacanța Mare"

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
marilyn monroe
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
image png
Vasili Hamutovski FOTO Sport Pictures
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg