EXCLUSIV Ilie Năstase, prima reacție după ce soția a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis Ioana

ioana nastase divort jpeg
Ilie NăstaseInquam Photos / George Călin

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a băgat astăzi (2 martie) actele de divorț, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019. Ioana a ieșit zâmbitoare de la Judecătorie, semn că despărțirea e mai degrabă miere decât fiere.

Ioana Simion nu a mai putut suporta mariajul cu Ilie Năstase, deși acesta a tot încercat să-i reintre în grații după „ploaia de palme” aplicată în ianuarie, în urma căreia bruneta a sunat la 112 în miez de noapte. Așa că azi a introdus acțiune de divorț.

Dacă Ioana este zâmbitoare că scapă cu bine din mariajul de Ilie, nu același lucru se poate spune despre fostul mare tenisman. Contactat de Click!, Ilie Năstase (74 de ani) s-a comportat ca și când nu ar fi știut nimic despre faptul că actuala sa soție, Ioana Simion, a introdus azi dimineață actele de divorț la Judecătoria Hârșova, orașul ei natal.

Ilie Năstase, la la cincilea divorț

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat cunoscutul tenisman, în exclusivitate pentru Click! Din vocea sa însă se simțea că nu era în apele lui și că nu i-a picat bine decizia nevestei de a divorța. Mai mult, Ioana a avut în prealabil o discuție cu Ilie, care are refuzat categoric să divorțeze la notar, pe cale amiabilă, acesta dorind o separare în instanță. Pentru Ioana este a doua experiență de acest gen, iar Ilie Năstase se află la a cincilea divorț. La data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

image
Ioana Năstase a băgat actele de divorțfoto: BLITZ / CLICK!

Ioana Năstase: "El nu a vrut la notar, ci la tribunal"

După o oră petrecută în incinta judecătoriei, Ioana a ieșit însoțită de câteva persoane. A răspuns civilizat la întrebările reporterului Click! "Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg