EXCLUSIV! În ce stare e Jean Paler după externare

image
Jean Paler s-a decis să aibă mai multă grijă de sănătatea lui

Marele comic Jean Paler (54 de ani) a revenit în apartamentul lui din Sinaia, după trei săptămâni de spitalizare, timp în care medicii s-au chinuit să-i trateze pneumonia severă, cu care s-a căpătuit după un spectacol în aer liber.

La externare, doctorii i-au dat o listă de medicamente lungă, dar și o veste bună: poate reveni oricând pe scenă: Doamne ajută, sunt din nou în patul meu, acasă! Am scăpat de perfuzii, de spital, deși am fost tratat regește. Sunt din nou în apartamentul meu din Sinaia. Dar atât de mult m-am obișnuit cu salonul din clinica din Brașov încât cu greu mă acomodez în casă. Dar e tare bine în patul meu!”, a spus artistul, în exclusivitate pentru Click!

Fanii lui îl pot revedea sâmbătă, la Festivalul Național de Umor „Oltenii și restul lumii”, care va avea loc la Slatina, în perioada 9-11 octombrie. Artistul este însă necăjit că, deși mulți i-au urat sănătate, a primit și mesaje urâte: „Acum am bani de medicamente, dar când am zis că n-am am primit sms-uri în care mi se spunea să-mi vând casa din Sinaia și kilogramele de aur de parcă, dacă am lucrat ca bijuterier, sunt plin de ghiuluri!”, ne-a mai spus el, cu dezamăgire.

A suferit o pneumonie severă

Așa cum scria Click! la 16 septembrie, Jean Paler s-a confruntat din nou cu serioase probleme de sănătate. La 12 septembrie, actorul a ajuns la Spitalul Judeţean din Braşov, cu pneumonie severă, fiind internat la Secţia Reanimare. Doctorii l-au mutat în salon, însă nici un membru al familiei nu l-a vizitat.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
selly si victor grosu
Permis FOTO Politia Romana
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg