EXCLUSIV! Iuliana Marciuc și-a găsit un alt... Adrian Enache!

Ultima actualizare:

    Iuliana Marciuc a cunoscut în Vâlcea, la o filmare, un bărbat care poartă același nume ca logodnicul eifoto: arhiva personală
Iuliana Marciuc a cunoscut în Vâlcea, la o filmare, un bărbat care poartă același nume ca logodnicul eifoto: arhiva personală

Adrian Enache (48 de ani) are o sosie... Logodnica artistului, Iuliana Marciuc (47 de ani), s-a întâlnit cu cel de-al doilea Adrian Enache, un bărbat originar din Vâlcea.

Săptămâna trecută, Iuliana Marciuc a realizat o filmare tocmai la Vâlcea, pentru emisiunea „Destine ca-n filme”, pe care o prezintă la TVR 2. Vedeta s-a dus tocmai acolo pentru a realiza un reportaj cu un proprietar de hotel care a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare. La filmare, chiar în hotelul bărbatului pe care urma să-l intervieveze, Iuliana a avut parte de o surpriză de proporții. Managerul centrului s-a prezentat drept Adrian Enache.

Ca o ironie, Adrian Enache de Vâlcea, se descrie exact ca logodnicul Iulianei Marciuc: vesel, zâmbitor, amabil... veșnic îndrăgostit și foarte bun dansator. În plus, susține că și el are succes la femei ca și interpretul. Pe Facebook, lumea îi scrie, crezând că e chiar solistul. „Le răspund amabil, că nu sunt eu Adrian Enache și că este o coincidență de nume”, explică bărbatul, pentru Click! Enache de Vâlcea are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Jurnalism la Pitești.

Iuliana Marciuc și Adrian enache formează un cuple de aproape 15 ani
Iuliana Marciuc și Adrian enache formează un cuple de aproape 15 ani

„A fost o surpriză să aflu că managerul hotelului în care am filmat o poveste demnă de un destin ca în filme se numește tot Adrian enache. Parcă și aduce puțin la figură cu Adrian al meu!”, a spus, amuzată, Iuliana Marciuc.

În ceea ce-l privește pe dl Sofianu, proprietarul hotelului în care este angajat Adrian Enache, acesta a sfidat moartea. În 2008, medicii i-au mai dat de trăit doar trei luni. Și atunci, tocmai ca-n filme, bărbatul și-a făcut o listă de dorințe: să lase în urma lui un muzeu, o biserică și un hotel. A realizat toate aceste lucruri, dar a rămas în viață, ca prin minune! Întreaga poveste, în curând la „Destine ca-n filme”, TVR 2.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg