EXCLUSIV Jean Paler, singur pe patul de spital


    Jean Paler (51 de ani) se confruntă din nou cu serioase probleme de sănătate
Jean Paler (51 de ani) se confruntă din nou cu serioase probleme de sănătate

Jean Paler (51 de ani) se confruntă din nou cu serioase probleme de sănătate. În urmă cu patru zile actorul a ajuns la Spitalul Judeţean din Braşov, cu pneumonie severă, fiind internat la Secţia Reanimare. Ieri, doctorii l-au mutat în salon, însă nici un membru al familiei nu l-a vizitat.

Actorul a muncit tot anul pe rupte, sfidând conştient sfaturile medicilor care l-au avertizat că trebuie să o lase mai moale cu stresul, după operaţia la inimă suferită în decembrie 2012. Dar, fiindcă n-are cine să-l ajute cu bani pentru medicamente, fiind obligat să scoată lunar din buzunar în jur de 600 de lei, Jean a urcat din nou pe scenă. Iar ultimul spectacol, susţinut la munte, în aer liber, era să îi fie fatal: ”De când mi s-au implantat stenturi la inimă, nu mai am voie să stau în frig. Dar, am transpirat pe scenă, nu m-am schimbat imediat, şi am făcut pneumonie. Tuşeam foarte tare şi des, credeam că-mi dau sufletul. Am ajuns la spital, la Reanimare. Noroc că inima n-a fost afectată, acum sunt în salon, mă simt mai bine. Va trebui să iau o pauză de la spectacole, să văd cum o să mă descurc cu banii. Dar, nu mai contează, sănătos să fiu!”, ne-a spus el, ieri, cu amărăciune în glas.

Va lua o pauză de la spectacoleActorul, care de zeci de ani îi înveseleşte pe români, cu bancurile sale, este acum foarte trist: ”N-a venit nici o rudă de-a mea să mă vadă, căci toate locuiesc la Bucureşti. Am însă un prieten, care niciodată nu m-a lăsat la greu, el se comportă cu mine ca o mamă. Şi soţia lui vine des la spital, mi-a adus prosoape!”, ne-a mai mărturisit Jean.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg