EXCLUSIV «L-am ţinut pe banii mei, în facultate, pe iubitul Laviniei Pintea!». Antoanela Eremencu, rivala văduvei actorului Adrian Pintea, îl desfiinţează pe Laurenţiu Cârstea

Ultima actualizare:
Antoanela Eremencu a fost logodită cu viitorul soț al Laviniei. Ea lucrează la un restaurant din Craiova
Antoanela Eremencu a fost logodită cu viitorul soț al Laviniei. Ea lucrează la un restaurant din Craiova

În timp ce Lavinia Pintea şi Laurenţiu Cârstea se pregătesc de nuntă, Antoanela Eremencu, fosta iubită a chipeşului bărbat, îşi pregăteşte apărarea în procesul pe care i l-au intentat cei doi porumbei. Pentru declaraţiile ei, Antoanelei i se cer 90.000 €. Pârâta nu are emoţii, ba chiar ameninţă că va scoate câţiva aşi din mânecă.

Antoanela Eremencu a aflat din Click! că fostul ei logodnic, Laurenţiu Cârstea (34 de ani), şi iubita acestuia, Lavinia (34 de ani), văduva actorului Adrian Pintea,  îi solicită daune de 90.000 de euro, pe motiv că, în septembrie, la PRO TV, „a adus acuzaţii nefondate, inclusiv de natură penală, susţinând că domnul Cârstea i-a furat şi o sumă de bani”.


    Antoanela Eremencu a fost logodită cu viitorul soț al Laviniei. Ea lucrează la un restaurant din Craiova
Antoanela Eremencu a fost logodită cu viitorul soț al Laviniei. Ea lucrează la un restaurant din Craiova

Femeia, care timp de 15 ani a trăit alături de Laurenţiu, nu a părut surprinsă de invitaţia la tribunal: „Mă aşteptam să mă dea în judecată, dar nu au cum să câştige. Am suficiente dovezi şi martori pentru acest proces, deocamdată aştept hârtia de la tribunal. Pe acest om l-am întreţinut. În urmă cu trei ani, am lucrat în Anglia şi i-am trimis, lunar, bani acasă.  Când a avut examenul de licenţă i-am trimis chiar o mie de lire, apoi a vrut să-şi cumpere maşină şi a extras, din contul pe care îl împuternicisem, 3.000 de euro. În ziua aia şi-a luat maşina, un Opel, dar nu am mai văzut un leu înapoi, cu toate că eu i-am dat suma sub formă de împrumut. Am avut încredere oarbă în el, doar era bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc”, ne-a declarat Any Eremencu, în exclusivitate. Ea mai susţine că nu a jignit-o pe Lavinia şi nici pe iubitul ei şi că se îndoieşte de abilităţile de medic ale lui Laurenţiu: „Degeaba îl ridică Lavinia în slăvi. Laurenţiu are multe lacune. La Facultatea de Medicină nu a intrat din prima, a stat un an acasă. L-am întreţinut şi eu, şi ai mei. Examenul de rezidenţiat l-a picat de foarte multe ori. A lucrat la Urgenţe trei sau patru ani, apoi a renunţat. Nu e considerat un medic de excepţie, aşa că nu am stricat imaginea nimănui”, ne-a spus ea, pe un ton relaxat. Ea nu înţelege însă de ce Laurenţiu s-a încurcat cu Lavinia: “Înainte să fie împreună, îmi spunea despre ea că e o ciudată”.

Click! spune

Lavinia Pintea a fost căsătorită cu regretatul actor Adrian Pintea. Cei doi s-au căsătorit civil la 25 decembrie 2000, iar cununia religioasă a avut loc la 30 iunie 2001. Peste şapte ani, la 8 iunie 2007, cele două suflete pereche, aşa cum le plăcea lor să-şi spună, au fost despărţite de moarte. Adrian Pintea s-a stins la Spitalul Fundeni, unde fusese internat în stare gravă, cu ciroză hepatică. Lavinia s-a mutat ulterior în Craiova şi a devenit medic, iar acum a decis să-şi refacă viaţa.

Lavinia, acuzată că a distrus o relațieLa jumătatea lunii august, Lavinia a anunțat, fericită, că a început o viaţă nouă lângă Laurenţiu Cârstea, bărbatul care i-a fost prieten şi coleg de facultate. Trecuseră șapte ani de la moartea lui Adrian Pintea. În septembrie însă, fosta iubită cu care medicul a fost împreună 15 ani, a făcut acuzaţii grave, la Pro Tv.  “Aveau această relaţie de prietenie de 6-7 ani. Cred că la început a fost o relaţie de prietenie, dar cred că au o relaţie de iubire de foarte mulţi ani”, a spus Any Eremencu. Lavinia și Laurențiu au decis s-o dea în judecată și să-i ceară despăgubiri uriașe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net