EXCLUSIV Lecții de viață cu actorul Bogdan Talașman, din «Adela»: minus 50 kg în 7 luni, un divorț și o iubită tânără și sexy

Ultima actualizare:

    Bogdan Talașman a slăbit 50 kg în 7 lunifoto: Facebook
Bogdan Talașman a slăbit 50 kg în 7 lunifoto: Facebook

Fanii serialului "Adela", de la Antena 1, l-au remarcat pe Dorin, un personaj cu probleme în familie, interpretat de Bogdan Talașman. Actorul are și el o viață demnă de un scenariu de film și o ambiție inspirațională. Bogdan a slăbit 50 kg și arată cu adevărat schimbat față de cum îl știau telespectatorii, pe vremuri, în "Gogomanii" sau "Tanti Florica". Iar schimbările din viața particulară au continuat, căci s-a despărțit de mama fetelor lui și acum iubește din nou.

Se poate spune că viața bate filmul pentru Bogdan Talașman, unul dintre actorii care au un rol interesant în serialul "Adela", de la Antena 1. Pentru cei care își amintesc evoluția lui, pe vremuri, când juca în producții precum "Gogomanii", "Băieți buni" sau "Tanti Florica", actorul avea undeva la 135 de kilograme. Cu o ambiție feroce, Bogdan, care pe 29 octombrie a împlinit 50 de ani, a slăbit considerabil, reușind să dea jos peste 50 de kilograme. Schimbarea este uluitoare. Chiar el a povestit că decizia de a slăbi a venit brusc și uite că nu se oprește aici.


    Bogdan Talașman și Andreea Chirițescufoto: Instagram
Bogdan Talașman și Andreea Chirițescufoto: Instagram

Cum a reușit să slăbească 50 kg în 7 luni

"Câte kilograme am acum? Pfff.. e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puține la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine, trebuie să slăbesc 15 kg cel puțin până pe 15-20 ianuarie, așa că reîncep antrenamentele la sală și alergatul în IOR. Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinerețe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, și cu regim alimentar, sală și mult alergat am reușit în 7 luni să dau jos 50 de kg. Țin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 de kg, am mers rapid vreo 300 de metri și am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat. Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munți, pe coclauri, și pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viața mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou", ne-a povestit Bogdan Talașman.


    Așa arăta Bogdan la 135 kg
Așa arăta Bogdan la 135 kg

Fiicele lui au jucat în lungmetrajul "Zavera"

Fanii lui îl pot vedea în serialul de la Antena 1, unde îl joacă pe Dorin, un bărbat care și-a părăsit soția și care a plecat de acasă pentru a locui cu iubita, la țară. „Dorin e un bărbat care, deşi căsătorit, se află în căutarea dragostei. Prins într-o căsnicie total nefericită şi încărcat de o mulţime de frustrări, Dorin va începe să ia decizii care să îl mulţumească şi pe el. Îmi pare foarte bine că am ajuns în povestea asta, mai ales în această perioadă foarte grea pe care o traversăm cu toţii. Menirea actorilor este să spună poveşti şi mă bucur foarte tare că am revenit să spun poveşti în cea mai nouă producţie semnată Ruxandra Ion!”, a spus Talaşman despre personajul sau din serialul de la Antena 1.

Puțini știu că bărbatul nu e singurul actor din familie, căci în urmă cu doi ani, înainte de a începe pandemia, a devenit și coleg cu fiicele lui, Ioana (11 ani) şi Maria (12 ani), ele moştenind talentul artistic al tatălui lor și jucând într-un film. Puştoaicele şi-au făcut deja debutul pe marele ecran, în lungmetrajul „Zavera”, regizat de Andrei Gruzsniczki, în care joacă rolul fiicelor actorilor Dorian Boguţă şi Ioana Flora.


    Bogdan Talașman și fetele lui, când erau micuțe. Acum Maria și Ioana sunt în clasa a optafoto: Facebook
Bogdan Talașman și fetele lui, când erau micuțe. Acum Maria și Ioana sunt în clasa a optafoto: Facebook

După divorț, are o relație fericită cu actrița Andreea Chirițescu

În această perioadă actorul filmează pentru "Adela" și joacă teatru atunci când are ocazia. Iar când primește oferte de film, acceptă cu plăcere, ultimul fiind în partea a doua din "Moromeții".


    Andreea Chirițescu, iubita lui Bogdan, este într-o formă excelentăfoto: Facebook
Andreea Chirițescu, iubita lui Bogdan, este într-o formă excelentăfoto: Facebook

"De ziua mea am fost la munte cu fetele, iubita, cățelul, într-un loc în care mă simt acasă. Sunt fericit că, de când m-am despărțit de mama fetelor, am o relație din ce în ce mai bună cu fetele mele, că ele la rândul lor se înțeleg de minune cu actuală mea iubită, care e tot actriță, Andreea Chirițescu (30 de ani), olteancă gorjeancă sensibilă și aprigă", ne-a mai spus, în încheiere, actorul din Adela". Andreea este actriță la Teatrul dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, este născută pe 19 decembrie 1991 și arată ca o profă de fitness, fiind pasionată de tenis, înot și volei.

Citește și:

INTERVIU Alecsandru Dunaev, șarmantul Mihai din serialul "Adela", a schimbat prefixul. Cum e viața lui de când a devenit celebru

Anca Androne, malefica din serialul "Adela", a jucat cu Monica Bellucci, Charles Aznavour și David Hasselhoff

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net