EXCLUSIV Lipan Ţăndărică: «Mă întreţin cu amor şi mult înot»

image
La piscină, cu halatul alb, “Ţăndărică” avea aerul unui miliardar americanFoto: Răzvan Nicolescu

Are 63 de ani, dar a rămas tot “verde” în simţiri, cum îi place să spună. Celebrul toboşar Ovidiu Lipan “Ţăndărică” arată cu zece ani mai tânăr, însă nu fără eforturi. Artistul ne-a oferit un spumos interviu despre amor, despre unicul său fiu, dar şi despre noile proiecte.

Pe “Ţăndărică” l-am întâlnit ieri, în Deltă, mai exact la Piscina “New Egreta”, din Dunavăţ, un sat liniştit, uitat de lume, din judeţul Tulcea. Avea aerul unui miliardar american, în jurul căruia roia tot personalul. S-a bălăcit în apă ca un copil, apoi, ca să ascundă cele câteva kilograme în plus, a îmbrăcat un halat alb. Avea un tonus de invidiat, molipsitor. A acceptat să vorbim despre orice şi, surprinzător, nu are fiţe de vedetă. Fiecare răspuns a fost condimentat şi cu câte o glumiţă. Nu e de mirare că are succes la femei, deşi nu se mai află la prima tinereţe: “Amorul este o parte esenţială a vieţii mele. Mă îndrăgostesc foarte des, am un suflet adolescentin. Cel mai mare păcat al unui bărbat este să refuze o femeie, mai ales dacă arată bine”, şi-a început el povestea.

image
Foto: Răzvan Nicolescu

Întrebat de reporterii Click! cum se menţine, el a zâmbit şmechereşte, apoi a acceptat să ne vândă “pontul”: “Păi, mă întreţin cu amor. Dar mai merg şi la înot, de trei ori pe săptămână, la Clubul Diplomaţilor din Capitală. În rest, este vigoare nativă. Sport fac de fapt şi la concet, pentru că după fiecare show pierd câteva kilograme. Mănânc diversificat, aşa cum este şi viaţa mea, din fiecare câte puţin. Nu sunt nici vegetarian, nici carnivor. Îmi plac fructele de mare, calcanul, nu sar nici carnea de vită. Sunt gurmand - sau «gourmet» - dar de fapt sunt un fasolar”, ne-a mai dezvăluit artistul. Ovidiu a fost desemnat ambasador al turismului românesc. “Vreau să promovez cât mai mult locurile româneşti. Atât pentru românii noştri, cât şi pentru străini. Mă aflu în Deltă de câteva zile, am participat şi la inaugurarea unui hotel plutitor. Toboşarul şi-a încărcat bateriile, după ce s-a ospătat din mâncărurile tradiţionale şi s-a întins la poveşti cu prietenii, astfel că acum gândul îi zboară tot la scenă, la următorul spectacol: “Mă pregătesc pentru concertul de pe 12 august de la Casino Mamaia”.

Vorbeşte cu fiul lui doar în germană

image

Ovidiu are un singur moştenitor, pe Alexander, în vârstă de 26 de ani, născut dintr-o frumoasă poveste de dragoste cu o ziaristă din Germania: “Îmi ador fiul, seamănă mult cu mine din punct de vedere fizic, şi îmi calcă pe urme pe plan muzical. Ştie să bată la tobe de la 6 ani, dar cântă şi la chitară. Locuieşte în Germania, vorbim în germană, dar vrea să înveţe şi limba română. Am petrecut cu el câteva zile la Mamaia, îi place pe aici, pe la noi, vine foarte des”, şi-a lăudat artistul unicul fiu.

Click! spune

Ovidiu Lipan s-a născut la Iaşi. A făcut parte din trupa Roşu şi Negru, iar în 1974 a început colaborarea cu trupa Phoenix. În 1977 a plecat în Germania, unde a luat-o de la zero. După Revoluţie a revenit în ţară. El îşi aminteşte că, de-a lungul carierei, au fost şi zile în care a făcut foamea: “Mâncam nişte turte din făină şi apă, mai rodeam câte o ceapă”, şi-a amintit el.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg