EXCLUSIV Liviu Guţă, scandal cu soţia la început de an: "Nevastă-mea e «nebună»"

Ultima actualizare:

    Liviu și Iulia s-au cunoscut la o nuntăarhivă personală
Liviu și Iulia s-au cunoscut la o nuntăarhivă personală

Liviu Guţă este un familist convins, dar asta nu înseamnă că soţia lui, Iulia, nu îi bănuieşte de escapade, mai ales că manelistul are destule fane şi e plecat mult de acasă.

Invitat în platoul emisiunii Click!, Liviu Guţă a povestit că a fost plecat de sărbători de acasă, iar soţia a rămas în România. La întoarcerea din Spania, nevasta lui i-a făcut scandal după ce a descoperit o poză cu biletul de avion al unei alte femei. Din fericire, nu era vorba de vreo amantă: un amic al lui Guţă l-a rugat să îl ajute cu o prietenă care voia să vină în Spania, dar femeia s-a răzgândit într-un final. 

"De Revelion am fost plecat în Spania, am susţinut nişte concerte, am fost cu trupa. Soţia a rămas acasă. Nici de Crăciun nu am fost acasă, am fost în Londra. Cea mai mare ceartă cu soţia mea a fost când am venit din Spania acum şi a mirosit nişte prostii. A văzut o poză în telefonul meu, cu un bilet de avion, nu pe numele meu. Era de la un prieten, care trimitea o femeie în Spania, eu am băgat poza pe telefon să îi arată. Femeia nu a mai venit, a confirmat şi el şi ea", a povestit manelistul.

Liviu a mai povestit că nu e prima dată: soţia lui are mereu impresia că manelistul umblă cu alte femei, deşi nimic nu e adevărat. Femeia îl înjură şi ţipă la el, dar din fericire, certurile nu s-au lăsat cu violenţe fizice.

"Mă înjură. Eu nu fac nimic, are şi ea dubii, sunt artist. Nevastă-mea e «nebună». Are din alea, că umblu. Eu nu umblu cu nimeni, stau liniştit. Am dat de belea. Nu am primit bătaie de la ea, dar dacă se concentrează, s-ar putea să îmi dea una. Supărarea o ţine câteva zile. Nevastă-mea mă iubeşte cum sunt eu, prost. Nu o înşel, mai fac nebunii, dar nu o înşel", a completat Guţă.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net