EXCLUSIV Lovitură teribilă pentru Connect-R! Solistul este năucit

simeon stalpnicul png
Connect-R a cunoscut un succes uriaş în 2012, când a lansat melodia „Vara nu dorm”Foto: Antena 1

Noi schimbări la Antena 1! Cel mai afectat de deciziile luate pentru noua grilă pare a fi Connect-R. Pentru că anul acesta s-ar părea că nu se mai face al treilea sezon „România dansează”, solistul va pierde bani frumoşi: 35.000 de euro.

Două show-uri de dans ar fi prea mult la Antena 1, iar conducerea postului tv din Băneasa şi-a dat seama de acest lucru. Cum anul acesta a fost difuzat deja un sezon „România dansează”, la anul show-ul este posibil să nu se mai regăsească în grila postului. Motivul ar fi acela că pe micile ecrane vor mai fi alte două show-uri de acelaşi gen, „Dancing with the stars”, dar şi un altul, cu dansuri pe gheaţă. Pentru că au rămas pe dinafară, se pare că juraţii de la „România dansează” sunt deja în discuţii cu producătorii noului show de dans.

Rămâne doar în juriu la "Next Star"

Potrivit surselor Click!, până în acest moment doar Monica Petrică (35 de ani) şi CRBL (36 de ani) par să fie în cărţi pentru „Dancing with the stars”. Însă nu acelaşi lucru se poate spune ­despre Connect-R (32 de ani). Solistul nu e în cărţi pentru juriul din care face parte şi Mihai Petre, iar surse din apropierea lui spun că el va avea în toamnă o perioadă foarte încărcată de concerte şi că acesta este, de fapt, motivul pentru care nu ar vrea să fie suprasolicitat şi la filmări de televiziune.

Totuşi, Connect-R rămâne în distribuţia emisiunii „Next Star”, însă va câştiga cu mai puţin de 35.000 €, cât lua în urma participării la show-ul de dans. „Connect-R rămâne la «Next Star», dar nu poate pierde şi mai mult cu filmările în tv. Două emisiuni sunt deja prea mult. Va pierde 35.000 de euro pentru show, însă va câştiga din concertele şi evenimentele la care participă. E dificil din cauza calendarului concertistic şi toamna are multe evenimente”, ne-a mărturisit o sursă apropiată solistului.       

Revin primii juraţi la "Te cunosc de undeva!"

Tot la Antena 1 vor avea loc schimbări în show-ul „Te cunosc de undeva!”, pentru care au început deja filmările la sezonul ce va fi transmis din toamnă. S-ar părea că ediţia aceasta, cea cu numărul şase, va fi una „Best Off” şi că vor reveni vechii juraţi. Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan se vor alătura lui Andrei Aradits. Din gaşca de concurenţi îi veţi revedea pe Maria Buză, Anda Adam, Lora şi Jorge. Doar prezentatorii rămân aceiaşi: Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.    

image
Foto: Antena 1

Cabral şi Cosoi, show la mare

În câteva zile, Laura Cosoi şi Cabral vor pleca la mare pentru a prezenta o emisiune nouă, ce se va difuza la PRO TV. Cei doi vor avea un show de vară, cu multă muzică, umor şi voie bună. Emisiunea va începe în curând, după cum a declarat Laura pentru acelaşi site, pe acelaşi segment orar pe care acum este „La Măruţă”, emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă.

image
Foto: PRO TV

Monica Anghel din nou la Pro TV?

image
Foto: Arhiva personală

Conform surselor Click!, artista este în tratative cu cei din conducerea PRO TV, care o vor pentru grila din toamnă. Monica Anghel nu vrea însă să confirme zvonurile. „Nu ştiu nimic... Nu am fost la nici o discuţie cu nimeni. Eu încă mai am contract cu Antena 1”, a declarat artista, ieri, pentru Click! Monica Anghel a venit la Antena 1 în primăvară, alături de colegii ei de la „Serviciul Român de Comedie”.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
FotoJet (2) jpg
1 Uttam Parmar jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg