EXCLUSIV Mama Ilenei Ciuculete, declarații emoționante la 4 ani de la moartea fiicei: "Plâng mereu când îi văd pozele"


    Gigica, la căpătâiul fiicei sale, în urmă cu patru ani
Gigica, la căpătâiul fiicei sale, în urmă cu patru ani

Mărturisiri emoţionante! Gigica, mama Ilenei Ciuculete, faimoasa cântăreaţă de muzică populară care s-a stins la 64 de ani, nu are linişte. Gigica a împlinit pe 16 martie vârsta de 91 de ani. În 2017, cu două zile înainte de ziua ei, femeia şi-a îngropat fata. „Mi s-a arătat în vis după ce a murit”, povesteşte bătrâna.

De patru ani, Gigica, mama regretatei cântăreţe Ileana Ciuculete, îşi plânge zilnic fiica. Marţi, femeia a împlinit 91 de ani, dar rămâne cu sufletul răvăşit. „La această vârstă înaintată, sunt mulţumită că sunt pe picioarele mele. M-a luat Auraş (n.r. - Aurel Ciuculete, fratele Ilenei) la el şi o duc foarte bine. Dumnezeu mi l-a lăsat pe Auraş, ca să am şi eu o bucurie! Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei!”, oftează mama cântăreţei de muzică populară, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. 

Femeia regretă enorm că n-a ştiut prin ce suferinţă trecea fata ei înainte să se stingă din viaţă. ”Ce să mai zic? Nu am nici o putere... Măcar să fi fost şi eu când i-a ieşit sufletul, să-mi fi spus şi ginerele meu: «Vino, că Ileana este rău». Dar el mă minţea că face perfuzii acasă… Doar era fetiţa mea şi Auraş era fratele ei, nu îi făceam nimic! Să ne fi anunţat şi pe noi, să fi văzut pe cineva din partea ei înainte să moară”, spune bătrâna pentru Click!. 


    Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş au fost împreună aproape 30 de ani
Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş au fost împreună aproape 30 de ani

”Mi s-a arătat în vis după ce a murit, atunci, la vreo două săptămâni. Am visat-o la mine acasă, în costum naţional, cum era îmbrăcată la înmormântare. Mult mă mai rog seara, înainte să mă culc, ca Dumnezeu să mi-o aducă în vis! Mai mare durere ca asta nu poate să fie pentru o mamă! A plecat tocmai când a terminat vila la care a muncit atât! Şi, din păcate, n-a avut parte să stăpânească tot ce a muncit! Dar ea va trăi prin muzica ei”, suspină Gigica.

„Noi, familia ei, n-o vom uita niciodată. Am fotografii prin casă şi plâng când o văd! Are bust acasă, la ţară, acolo o privesc de câte ori merg prin curte şi o pup pe frunte! Dar ea nu mai este!”, adaugă femeia cu lacrimi în ochi. 

Cornel Galeş, ginerele Gigicăi, a murit pe 30 noiembrie 2019, la 59 de ani, în urma unui accident de maşină, într-o localitate situată aproape de Valencia (Spania). Cornel Galeş e îngropat lângă Ileana Ciuculete, femeia pe care a iubit-o enorm, la Cimitirul Străuleşti 2, din apropierea Capitalei. Între el şi familia cântăreţei n-au fost totdeauna cele mai bune relaţii. De altfel, Cornel nu le-a anunţat pe rudele solistei că ea era în stare gravă. Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017. Cântăreaţa suferea de hepatită C şi de ciroză hepatică.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina