EXCLUSIV Motivul incredibil pentru care Amna se trezeşte la 5 dimineaţa. Tot programul cântăreţei s-a schimbat
De când este mămică, tot programul cântăreţei Amna s-a schimbat. Adio somn de frumuseţe, până la ora 12.00. Acum, deşteptarea se dă la ora 5, ca să aibă timp să pregătească mâncarea celui mic.
David, băieţelul Amnei, a împlinit 8 luni şi mănâncă tot felul de piureuri de fructe şi legume, cu brânzică, iaurturi, carne. Are câte o masă din trei în trei ore, iar mămica lui, care i le pregăteşte pe toate, s-a mutat în bucătărie.
„Distracţia” începe zilnic la 5 dimineaţa. „El se trezeşte pe la 5.30-6.00, eu mai devreme ca să am timp să le pregătesc pe toate. Îi pun la fiert legumele, în timp ce beau o cană mare cu cafea, apoi mă apuc de pasatul fructelor cu brânzică. David refuză să mănânce de la altcineva în afară de mine. L-am răsfăţat, dar nu îmi pare rău, cel puţin pentru moment”, ne-a povestit Amna.
La prânz îi dă piureuri din diverse legume, după somnul de prânz un fruct cu brânzică de vaci, între mese bea suc de fructe, iar la ora 16.00 iaurt. „Mă sfătuiesc cu pediatra lui ce reţete să-i aleg. Le pregătesc cu mare plăcere, pentru mine n-aş face toate lucrurile acestea. Eu şi soţul mâncăm mai mult în oraş”. Cea mai mare provocare este să-l „păcălească” să mănânce. Copilul nu deschide gura fără tot felul de jocuri şi poveşti.
Nu-i de mirare că, având acest program solicitant (n.r. artista a revenit şi pe scenă şi a lansat un nou hit), Amna şi-a revenit rapid la silueta dinainte de a rămâne însărcinată. „Nopţile cu David, dieta şi sportul sunt secretul”, spune ea. De altfel, nici nu a avut prea multe kilograme de dat jos. S-a întors din spital doar cu 4 kg în plus, care s-au topit rapid. „Nu am crezut în poftele femeii gravide şi chestia asta m-a ajutat. Am mâncat şi mănânc sănătos, alimentaţia mea se bazează pe salate, peşte, migdale, brânzeturi slabe, multă apă şi întotdeauna evit mâncatul după ora 18.00”, mai povesteşte Amna.
S-a specializat în piureuri
La 8 luni, David mănâncă piureuri din tot felul de legume fierte (dovlecei, morcovi, păstârnac, roşii), amestecate cu puţin unt şi carne, toate tocate mărunt, la blender. Un alt piure pe care i-l face Amna este brânză de vaci cu banane sau cu mere coapte, pasate, de asemenea, în blender.