EXCLUSIV Nevasta lui Ploieşteanu vrea răzbunare: "O bat dacă o prind pe amantă"

image
Foto: Dorin Constanda

Patru decenii de mariaj sunt pe cale să se sfârşească, din cauză că Elena Ploieşteanu nu are îndurare pentru soţul infidel. Femeia şi-a spus of-ul miercuri seară, la emisiunea Click! de la Prima TV.

În timp ce Nelu Ploieşteanu (65 de ani) cântă pe Litoral, soţia lui a rămas acasă, cu sufletul înveninat, ca să aibă grijă de copii. Reporterii emisiunii Click!, difuzată de luni până joi la Prima TV, de la ora 23.00, i-au trecut pragul pentru a afla dacă Nelu Ploieşteanu mai are şanse să fie primit în căminul conjugal. Concluzia e clară: Elena Ploieşteanu (58 de ani) s-a săturat să fie înşelată cu tinerica Ana Maria Roşu (31 de ani) şi nu vrea să mai audă de soţul ei.

"Nu mă mai împac cu el, e prea târziu"

“Nu mă mai împac. Prea mult venin am adunat în mine. El poate veni oricând acasă, dar pentru copii, nu pentru mine. Vreau să îi spun să vadă de Mihăiţă (n.r. – fiul lor bolnav de tetrapareză spastică), are nevoie de el şi ca persoană, şi financiar. Cu mine nu mai are nici o şansă, toţi anii ăştia au fost o traumă”, a declarat nevasta artistului pentru Click!. Femeia înşelată a adunat însă şi mai mult venin pentru rivala ei, căreia îi promite o răfuială zdravănă. “ Nu ştiu ce a putut să vadă la această fată. Dacă o vezi, zici că e o cucuvea. E tânără, atât. Mă gândesc la divorţ, dar până atunci, vreau să vorbesc cu fata asta, să văd ce vrea ea. Îi spun să se ferească, pentru că dacă o prind, o mutilez pe viaţă, aşa merită!”.

simeon stalpnicul png

Ieri-dimineaţă, motivat probabil de interveţia soţiei în emisiunea Click!, Ploieşteanu a venit pe fugă în Bucureşti de la mare şi a lăsat lui Mihăiţă bani pentru tratamente.

Click! spune

Elena Ploieşteanu s-a căsătorit cu celebrul lăutar acum 42 de ani şi au împreună 5 copii, 4 fete şi un băiat. Mihăiţă, în vârstă de 26 de ani, este bolnav de când s-a născut, fiind diagnosticat cu tetrapareză spastică.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
meghan markle 1 jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg