EXCLUSIV Nici vorbă de împăcare! Soţia lui Nelu Ploieşteanu: "Toţi anii ăştia au fost o traumă"


    Nea Nelu
Nea Nelu

Se împacă sau nu? Nelu Ploieşteanu i-a transmis un mesaj emoţionant, prin intermediul Click!, soţiei sale, care l-a acuzat că are o amantă şi i-a cumpărat femeii un apartament.

Artistul i-a explicat soţiei că nu are o amantă şi că e singura femeie din viaţa lui. Reporterul Click! Mihaela Moise a fost cu un buchet de flori acasă la Elena Ploieşteanu, în speranţa că femeia îl va primi înapoi. Surpriză însă, nevasta lui Ploieşteanu nu vrea să audă de împăcare.

"Este şi casa lui, poate să vină oricând.M-a supărat foarte mult. E totul adevărat, nu vorbesc din imaginaţie. Şi dacă eu dau din casă tot, nu ştiu cum o să mai scoată capul în lume. Spune că mă iubeşte, dacă iubeşti un om, nu îl superi aşa. Nu meritam să fiu aşa tratată. Eu am pus cap relaţiei, eu i-am spus că vreau să îi fie bine fiului nostru", a spus femeia.

Nevasta lui nu vrea să audă de împăcare
Nevasta lui nu vrea să audă de împăcare

Cât despre declaraţiile lui Ploieşteanu, Elena spune că Ploieşteanu minte şi că nu asta contează oricum acum, ci doar fiul lor.

"Această relaţie există, am făcut tot posibilul de 13 ani. Când m-am internat în spital cu copilul, eram despărţită. Nu am treabă cu el, nu are treabă cu mine. Nu mă împac. E prea târziu. Prea mult venin am adunat în mine. Să fie alături de copii, să fie sănătos. Eu nu am ce discuta cu el. Vreau să îi spun să vadă de Mihăiţă, are nevoie de el şi ca persoană, şi financiar. L-a văzut pe Mihăiţă de două ori în cinci luni. Eu nu mai am încredere în el când el neagă tot ce a făcut. L-am iubit, a fost viaţa mea, sufletul meu, până au venit copiii. Dar după 13 ani de zile, nu mai e", a adăugat nevasta artistului.

După vizita acasă, reporterii Click! au sunat-o pe Elena în timpul ediţiei de miercuri, poate poate femeia şi-a schimbat părerea. Nici vorbă. Ba chiar era mai nervoasă şi a subliniat că cei 13 ani au fost o traumă pentru ea. În plus, acum se gândeşte la un divorţ.

"Nu a plecat că ne-am certat. Eu m-am externat cu copilul. Am ieşit disperată, a fost o răbufnire. Toţi prietenii neagă, dar acel apartament e pe banii soţului meu. Ea nu e căsătorită cu alt bărbat. Am nevoie de timp, nu am ce să vorbesc cu el. Dacă iubeşti un om, îţi baţi joc de el? El a spus că profit de copil,nu e adevărat, m-am sacrificat fiindcă am vrut eu, mă sacrfic în continuare. Îmi pare rău, e tatăl copiilor mei, dar m-a supărat foarte tare. Nu mai are nicio şansă. Toţi anii ăştia au fost o traumă. Eu nu i-am zis nimic, nu i-am reporşat nimic.  Nu ştiu ce a putut să vadă la această fată. Daca o vezi, zici că e o cucuvea. E tânără, atât. I-am zis să îmi lase familie, dar nu a vrut, stă să roadă. El e îndrăgostit lulea de ea. Mă gândesc la divorţ, dar până atunci, vreau să vorbesc cu fata asta, să văd ce vrea ea. Mesaj pentru ea, să se ferească, unde o prind, o mutilez pe toată viaţa. Aşa merită", a spus Elena Ploieşteanu.

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png