EXCLUSIV Pavel Bartoş: «Meseria de tătic mă încarcă pentru opt piese şi două emisiuni»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este soţ, tată a trei fete - Eva (13 ani), Rita (10 ani) şi Sofia (4 ani) - şi reuşeşte să-şi facă munca de prezentator tv şi actor cu brio. Prezintă ”Românii au talent” şi ”Vocea României”, la Pro Tv, iar la Teatrul Odeon joacă în 8 piese. L-am întâlnit pe Pavel Bartoş la teatru, în piesa ”Gaiţele” pe care o joacă de 15 ani cu casa închisă.

Click!: De 15 ani se joacă piesa ”Gaiţele”, la Teatrul Odeon, iar oamenii vin în număr mare să vă vadă. Câţi ani aveai când ai debutat în această piesă în rolul lui Ianache Duduleanu?  

Pavel Bartoş: Aveam 28 de ani. Vorba aia, am intrat tânăr fecior, burlac, în această piesă, şi cred că voi ieşi socru mic, dacă nu bunic. Să dea Dumnezeu! Acest spectacol este ca vinul, cu cât trec anii peste el, cu atât este mai bun. Iar repetiţiile pentru el, culmea, au durat doar 28 de zile, având parte de un regizor magistral, Alexandru Dabija. Farmecul este că am jucat acest spectacol cu casa închisă încă de la început. Sunt aproape 300 de spectacole ”Gaiţele” şi mă bucur enorm că, de fiecare dată, se joacă cu casa închisă. Pentru mine este ceva aparte, pentru că reprezintă un anumit tip de maturizare profesională şi umană. 


    În “Gaiţele”, a debutat la 28 de ani şi de atunci s-au jucat aproape 300 de reprezentaţii
În “Gaiţele”, a debutat la 28 de ani şi de atunci s-au jucat aproape 300 de reprezentaţii

Cred că ai nenumărate peripeţii în familia acestui teatru şi bănuiesc că ai legat o mare prietenie cu actorii alături de care joci.

Am avut parte de atât de multe turnee şi atâtea reprezentaţii, încât avem nenumărate amintiri sau chiar farse pe care ni le-am făcut de-a lungul timpului. Pe mine şi pe colegii mei ne leagă o prietenie extraordinară şi pot să spun că, da, suntem ca o familie. Stau şi mă gândesc de multe ori că am fost şi sunt norocos că joc cu asemenea oameni, în asemenea spectacole, într-un asemenea teatru. Asta e cel mai important.

Îl interpretezi pe Ianache, un personaj savuros. Le-ai adus pe fetiţele tale la piesă şi ce au spus?

Da, au văzut piesa ”Gaiţele”. Cea mare cred că a văzut spectacolul de 2-3 ori deja, iar soţia cred că de 20 de ori. Fetiţele mele sunt foarte mândre că taticul lor e pe scenă. Bineînţeles că, Ianache fiind un personaj haios, mai şi râd de mine cu ocazia asta.

În ce piese mai joci la Teatrul Odeon şi care mai sunt activităţile tale pe lângă teatru, ”Românii au talent” şi, cel mai important, meseria de tătic.

Joc în 8 piese: ”Soldatul SVEJK”, ”Titanic vals”, ”Natură moartă cu nepot obez”, ”Pyramus & Thisbe 4 you”, ”Gaiţele”, ”Family affaires”, ”Aventurile lui Habarnam” şi ”Linişte! Sărut. Acţiune!”. Acum sunt în preajma unei noi premiere la Teatrul Odeon, tot în regia lui Alexandru Dabija, un spectacol după schiţele şi nuvelele lui Cehov. Premiera va avea loc undeva la sfârşitul lunii aprilie. Cred că sunt destule activităţile pe care le am în momentul de faţă, iar în toate acestea, meseria de tătic este cea mai importantă şi încerc să am cât mai mult timp pentru ea. De aici mă încarc şi pot să merg mai departe.


    Pavel Bartoş joacă în opt piese la Teatrul Odeon
Pavel Bartoş joacă în opt piese la Teatrul Odeon

Cum decurge o zi din viaţa ta?

Mă trezesc dis de dimineaţă, merg la repetiţii, vin de la repetiţii, în măsura în care pot, îmi iau fetiţele de la şcoală. Eu le iau, soţia le duce. După, îmi rezolv treburile din televiziune. Seara, dacă am spectacol, merg la spectacol, dacă nu, stau cu familia. Spre exemplu, în caravana ”Românii au talent”, fiecare zi de filmare începe dimineaţa şi se termină seara. Când încep live-urile care sunt vinerea, atunci repet joia 2-3 ore. Vinerea sunt la ora 11 la platou şi plec pe la ora 1. Cam aşa e şi la ”Românii au talent”. În ziua în care sunt live-uri, nu am spectacole, însă se poate să am vinerea live, iar a doua zi spectacol la teatru. Cam aşa arată programul meu într-o zi obişnuită, nu e nimic extraordinar. Dar mă bucur că fac ceea ce-mi place şi asta cred că e cel mai important!

S-a căsătorit cu Anca în 2003 


    Şi Anca a lucrat în televiziune
Şi Anca a lucrat în televiziune

Pavel Bartoş este originar din Miercurea Ciuc şi a studiat Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii ”Babeş Bolyai”, din Cluj. În 2001 a venit în Bucureşti, unde în urma unui concurs, a fost selectat în breasla tinerilor actori la Teatrul Odeon. În 2003 s-a căsătorit cu Anca, originară din Timişoara, şi căreia nu-i este străină lumea televiziunii pentru că a prezentat şi ea câteva emisiuni. Împreună au trei fetiţe şi formează o familie fericită. 

Prezintă de 7 ani două emisiuni la PRO TV


    Alături de Smiley prezintă “Românii au talent”
Alături de Smiley prezintă “Românii au talent”

În februarie 2011, Pavel Bartoş şi-a făcut debutul ca prezentator odată cu emisiunea ”Românii au talent” difuzată la Pro tv. Juriul emisiunii a fost compus iniţial din vedete precum Andra, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu. Tot la Pro tv şi pe acelaşi post, în acelaşi an, Bartoş  prezenta şi show-ul ”Vocea României”. În septembrie 2011 a debutat pe micile ecrane, iar colega de scenă a actorului a fost Roxana Ionescu. Antrenorii primului sezon au fost Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net