EXCLUSIV PRO TV, prima reacție după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia

Ultima actualizare:

    Juriul "Românii au talent"foto: PRO TV
Juriul "Românii au talent"foto: PRO TV

Știrea-bombă al serii de duminică a fost lansată de Florin Călinescu, pe pagina personală de Facebook. Juratul de la "Românii au talent" și-a anunțat plecarea de la PRO TV. Postul de televiziune ne-a oferit o reacție oficială.

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", ne-au transmis, la solicitarea noastră, reprezentanții stației din Pache Protopopescu.

Florin Călinescu, anunțul demisiei

Florin Călinescu, emblema Pro TV, alături de Andreea Esca, a făcut un anunț neașteptat, fără să ofere însă mai multe detalii în acest sens. Călinescu „a aruncat bomba”, după care a explicat că va reveni cu detalii suplimentare. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la <Românii au talent>. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.

Florin Călinescu, din 2015, în juriu la “Românii au talent”

În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. "Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația ", mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective. Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum "Ora șapte, bună dimineața" (1996), "Chestiunea zilei' (1996-2000), "Procesul etapei" (2003).

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net