EXCLUSIV PRO TV, prima reac╚Ťie dup─â ce Florin C─âlinescu ╚Öi-a anun╚Ťat demisia

image
Juriul "Românii au talent"foto: PRO TV

╚śtirea-bomb─â al serii de duminic─â a fost lansat─â de Florin C─âlinescu, pe pagina personal─â de Facebook. Juratul de la "Rom├ónii au talent" ╚Öi-a anun╚Ťat plecarea de la PRO TV. Postul de televiziune ne-a oferit o reac╚Ťie oficial─â.

"Nu putem comenta cu privire la postarea f─âcut─â de domnul Florin C─âlinescu, pe pagina lui personal─â de Facebook. Ca ├«n fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Rom├ónii au talent. Odat─â ce acestea se vor ├«ncheia, publicul emisiunii se va bucura de ├«nceperea film─ârilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din Rom├ónia", ne-au transmis, la solicitarea noastr─â, reprezentan╚Ťii sta╚Ťiei din Pache Protopopescu.

Florin C─âlinescu, anun╚Ťul demisiei

Florin C─âlinescu, emblema Pro TV, al─âturi de Andreea Esca, a f─âcut un anun╚Ť nea╚Öteptat, f─âr─â s─â ofere ├«ns─â mai multe detalii ├«n acest sens. C─âlinescu ÔÇ×a aruncat bombaÔÇŁ, dup─â care a explicat c─â va reveni cu detalii suplimentare. ÔÇ×Cu oarecare p─ârere de r─âu, v─â anun╚Ť ca renun╚Ť la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, ╚Öi la <Rom├ónii au talent>. Detalii, mai ├«ncoloÔÇŁ, a fost mesajul actorului, publicat ├«n mediul online. Prin urmare, de acum ├«ncolo, acesta nu va mai putea fi v─âzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obi╚Önuindu-╚Öi ├«ns─â audien╚Ťa cu schimb─âri majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei R─âdulescu.

Florin C─âlinescu, din 2015, ├«n juriu la ÔÇťRom├ónii au talentÔÇŁ

├Än octombrie 2015, PRO TV anun╚Ťa o mutare-bomb─â ├«n cadrul show-ului ÔÇťRom├ónii au talentÔÇŁ. Florin C─âlinescu ├«i lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. "Am dat concurs ╚Öi, dintre mai mul╚Ťi concuren╚Ťi, m-am mirat ╚Öi eu c─â am avut aceast─â ocazie. Talentul meu este s─â vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii c─ârora m─â adresam. Ma ├«ntrebau pe strad─â ce fac ╚Öi c├ónd revin. Rom├ónii au mai mult talent dec├ót alte popoare. Nu am putut s─â refuz invita╚Ťia ", m─ârturisea Florin C─âlinescu, la vremea respective. Numele lui Florin C─âlinescu este legat de show-uri uria╚Öe, precum "Ora ╚Öapte, bun─â diminea╚Ťa" (1996), "Chestiunea zilei' (1996-2000), "Procesul etapei" (2003).

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg