EXCLUSIV! Randi s-ar zgâria pe ochi de ciudă că a renunţat la ea

Ultima actualizare:

    Miruna Mănescu a avut o colaborare cu Randi, dar cei doi au încheiat socotelilu cu scandalfoto: arhiva personală
Miruna Mănescu a avut o colaborare cu Randi, dar cei doi au încheiat socotelilu cu scandalfoto: arhiva personală

După țeapa pe care a luat-o de la Alexandru Ropcea, alias Randi, Miruna Mănescu (25 de ani) a reușit o performanță pentru care ar fi invidios orice artist. Solista cunoscută și după numele Shaka Muv s-a înscris la selecția națională a Eurovisionului din Elveția.

Shaka Muv e istorie, la fel şi proiectul LaLa Band, din care a făcut parte anul trecut. După ce a jucat şi în serialul „O nouă viaţă”, Miruna Mănescu şi-a îndreptat atenţia către alte noi proiecte solo sau de grup şi nu mai vrea să se grăbească.

Cel mai nou proiect în care activează este trupa Timebelle, cu care Mihai Alexandru, fostul soţ al Nicolei colaborează. Noua formație în care cântă Miruna Mănescu e din Elveţia şi împreună cu ei va participa la Eurovison 2015. Miruna a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a ajuns să facă parte din acest proiect. „Aveau nevoie de o voce feminină şi compozitorul Mihai Alexandru i-a cerut solistului Viky Red să-i prezinte o fată pe care să se bazeze. Aşa au ajuns la mine. Mihai m-a sunat şi eu le-am cerut să ascult piesa, care mi-a plăcut foarte mult. Fără să-i cunosc prea bine, am plecat să o înregistrăm şi să filmăm videoclipul, în Elveţia, acolo unde ne-am şi cunoscut. Din cei cinci membrii ai trupei, unul este român, din Botoşani, stabilit în Elveţia, restul sunt de acolo. Avem o colaborare pe alt stil de muzică, iar eu cânt live, ceea ce la noi este mai greu”, a mărturisit Miruna, pentru Click!

Ce sexy e solista!

Solista mai are şi alte proiecte în ţară, despre care va vorbi la momentul potrivit. „Pot să vă spun că acesta nu este singurul meu proiect, căci mai lucrez şi la altceva, însă sunt în discuţii cu mai multe case de producţie. Nu m-am hotărât cu cine voi colabora. Acum sunt mult mai precaută după experienţa cu Randy. Numele Shaka Muv a rămas la el şi eu sunt foarte atentă acum înainte de a semna un nou proiect”, a mai spus Miruna pentru Click!

Randi i-a ţinut cariera în loc

Lumea muzicală e plină de capcane la fiecare pas, mulţi solişti fiind „prinşi" în contracte pe termen lung fără ca cei care le promit promovarea să se mai ocupe de ei. Acesta a fost şi cazul Mirunei Mănescu, fostă Shaka Muv, una dintre cele mai sexy soliste de la noi. În urmă cu ceva ani ea a semnat un contract cu Alexandru Ropcea, alias Randi, până în 2016, şi cu casa lui de producţie.

„Când am primit oferta să apar în serialul «O nouă viaţă» (transmis de postul ACASĂ, n.r.) am avut nevoie de acordul lui Randi, în scris. Dar nu a vrut să mi-l dea. Aşa că am fost la un avocat, care mi-a spus să stau liniştită: contractul cu Randi e ca şi nul, pentru că el nu are licenţă de impresar. Totuşi, el nu vrea să rezilieze contractul, chiar dacă i-am trimis notificare acum vreo trei luni. Fratele lui chiar m-a şantajat. Îmi împrumutase nişte bani, în baza altui contract, şi mi-a spus că dacă nu-i dau banii înapoi, Randi nu o să rezilieze contractul. Deşi i-am dat banii, el tot nu l-a reziliat", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Miruna Mănescu la momentul respectiv. Randi a produs două melodii pentru solistă, „Save Save" şi „Illegal", dar apoi n-a mai făcut nimic, se pare, pentru promovarea ei.

„Am semnat un contract acum trei ani cu valabilitate până în 2016. Dar de mult timp el nu a mai făcut nimic pentru mine, m-a ţinut pe loc fără să mă ajute cu nimic", a mai spus Miruna pentru Click anul trecut. Între timp solista a scăpat de Randi şi se poate concentra pe alte proiecte.

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp