Exclusiv! Simona Gherghe va deveni mămică în iunie!


    Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu se iubesc din 2013foto: arhivă personală
Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu se iubesc din 2013foto: arhivă personală

Zvonul pe care toată lumea îl comentează de un an încoace a devenit o certitudine. Click! a aflat că Simona Gherghe (39 de ani) şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu (41 de ani), vor deveni părinţi anul acesta, în vară.

Anul începe cu veşti bune dinspre tabăra vedetelor TV. Simona Gherghe, una dintre cele mai longevive prezenţe pe micul ecran, se pregăteşte de concediu de maternitate. "Simona se află deja în trimestrul al doilea de sarcină şi va naşte la începutul lunii iunie. Se simte bine şi e foarte fericită. Nu face tam-tam cu această veste, pentru că îi place discreţia şi, oricum, nu este ceva ce va putea ascunde. Burtica începe deja să se contureze", ne-au confirmat surse din anturajul Simonei. Vedeta show-ului "Acces direct", pe care îl prezintă din 2010 la Antena 1, nu a scuns niciodată faptul că vrea să fie mamă. "Îmi doresc foarte mult o familie şi un copil, însă toate la timpul lor", ne declara ea, într-un interviu. Iată că după trei ani de relaţie cu Răzvan Săndulescu, de profesie consultant politic, Simona şi-a inversat priorităţile şi a decis să se ocupe şi de familie, nu doar de carieră.


    Paula Minginer l-a vrajit pe Bogdan Vladau la “Burlacul” (2013)
Paula Minginer l-a vrajit pe Bogdan Vladau la “Burlacul” (2013)

Va reveni pe micul ecran pe 9 ianuarie, cu o nouă asistentă

După vacanţa de Sărbători, pe care a petrecut-o liniştită, acasă, Simona Gherghe va reveni pe micul ecran luni, 9 ianuarie, când probabil le va spune şi telespectatorilor vestea cea mare. Vedeta va avea şi o altă surpriză pentru că, alături de ea în platou, se va afla o noă asistentă. Paula Minginer (26 de ani), fostă concurentă în show-ul "Burlacul", o va înlocui astfel pe Andra Gogan, care la rândul ei a înlocuit-o în emisiune pe Iuliana Luciu.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg