EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

image
Elena Merișoreanu și soțul ei, Virgil Croitorufoto: arhivă personală

Elena Merișoreanu (72 de ani) trece prin clipe dramatice! Soțul ei, Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, în urmă cu șapte zile.

Bărbatul a crezut inițial că a răcit, însă după cinci zile de stat acasă, starea lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut să respire. Elena Merișoreanu nu a contractat virusul, cântăreța locuind în ultima perioadă acasă la fiica ei, la Snagov. Solista a fost nevoită să sune la Salvare și apoi să apeleze la medici cunoscuți de ea pentru a putea să-i găsească un loc la spital soțului ei.

Elena Merișoreanu: "Nu găsești nici un loc la spital"

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: <Vino, că nu mai pot, mor!> A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

image
Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanufoto: arhivă personală

Soțul Elenei Merișoreanu a fost dus în stare gravă la spitalul Victor Babeș, acesta suferind și de diabet.„Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat, acum e în stare mai bună”, ne-a mai spus solista.

image
Elena Merișoreanu, fiica Raluca și nepoata Beatricefoto: arhivă personală

„Și nepoatele mele au luat Covid de la școală!”

Elena Merișoreanu a mai avut și alte cazuri de Covid în familie. Nepoata ei, Beatrice, a avut o formă ușoară de Covid, dar și nepoatele cele mici, Alessia și Rebeca, au luat virusul chiar în prima zi de școală.„Nepoata mea a avut și ea Covid și ne-a făcut teste la toți. Fetițele, când le-a dus în școală prima zi, au luat Covid. S-au jucat nițel pe afară, nici nu au intrat în clasă și au luat virusul. Aia mare de 9 ani a făcut temperatură, roșu în gât, a vomitat. La cea mică a fost mai ușor, vine la mine și îmi zice: <mamaie, să-ți dau o veste am și eu Covid!> Nu le mai ducem la școală”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru Click!

Citește și:

Ce nepoată sexy are Elena Merișoreanu! Cu ce se ocupă tânăra

Elena Merişoreanu, vedetă pentru o zi, la liceul nepoatei

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
grefier
arestare carabinieri Italia FOTO stiridiasoora
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg